tiistai 18. maaliskuuta 2014

Sulhasesi tulee sinua hakkaamaan ja hänellä on tytär Ruotsissa.

18/3-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Näin kerroin  naisasiakkaalle joka tuli luokseni Jalasjärvellä 1989. Nykyinen sulhasesi on täysin väärä sinulle sanoin.Tulee aika jolloin saat häneltä kunnolla turpaasi.Hän on pettänyt jo sinua ja sitä jatkamaan ja sinun kannattaa heivata kolli takavasemmalle.Ja nopiaa sitten  jatkoin.
"häh sanoi asiakkaani...mitä veettua sa oikein höräjät Ekku? Nyt kuule olet aivan hakoteilla näkemyksesi kanssa.Et tiedä  yhtään mitään Ekku.Ikinä  en  usko mitä sanoit.Tuleva mieheni on todella mukava sekä kiltti eikä varmasti koskaan tule minua satuttamaan.Aikamoinen huijari olet Ekku.Mä menen nyt ......hei hei...hyi helevetti mitä puppua päästit suustasi....hyvästi ".
Plam..ovi kävi ,taikka oikeammin paukahti.
Plam.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Ja kului vuoden verran.Olimme jo muuttaneet tänne Kauhajoelle ,kun pihaamme kurvasi punainen auto ja siitä astui  lihavahko nainen punaisessa tukassa.
"Päivää Ekku...muistatko minua?"
Sanoin etten millään muista koska luonani käy satoja asiakkaita.
"Kävin asiakkaana   Jalasjärvellä asuessasi ,nainen jatkoi.Näytin sinulle tulevan  mieheni valokuvia ja sinä kerroit ettei hän ole oikea minulle ja minä väitin vastaan.Sanoit myöskin että hän tulee minua hakkaamaan ja että hänellä  olisi 7 vuotias tytär Ruotsissa ja   arvaas mitä  Ekku ?"
"En arvaa sanoin".
Voi  että olit Ekku oikeassa ,nainen sanoi.Sisareni kertoi minulle että sinun kannattaa ottaa kuitenkin selvää tulevasta miehestäni ja niin teinkin. Järjestin yksityisetsivän penkomaan sulhaseni entistä elämää ja arvaappas Ekku ?"
Juu-u kyllä arvaan sanoin.Sait turpiisi sulhaseltasi monta kertaa ja monta kertaa hän myös petti sinua ja hänellä on tytär Ruotsissa.
"Kyyllä niin on.Oot kuule Ekku todella hyvä selvänäkijä.Voi jumankautta Ekku nainen vuodatti.Kaikki piti paikkansa  ja nyt kuule minulla on mukanani kaksi varteenotettavaa sulhasehdokasta ja jos kerkiät Ekku niin voisitko katsoa miltä ne näyttävät ? Sinä olet Ekku paras.Voi  jumankautta. "
Tjaa sanoin...olen (kuinkas ollakaan) juuri lähdössä Kokkolaan ja minulta menee siellä ainakin päivä pari ,joten soittele muutaman päivän kuluttua ( ja vahingossa annoin väärän numeron) .Ny on niin kiiruus.Hei hei Arja.Hei hei.
Eikä Arja enää käynyt pihallani.Punaisessa tukassaan.
Punaisella autollaan.
Klonks auton ovi kävi.
Klonks.

18/3-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.