tiistai 8. huhtikuuta 2014

880000 Suomalaista hakee kohta turvapaikkaa Ruotsista !!!

8/4-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

25/12......???!!!??!!??    ryntää rasan joukot.

"Sattumalta" olen jälleen täällä Ruottin maassa ja rientänyt kokouksesta toiseen.Kohta tulee aika  että rasan Putler valloittaa puolet Suomesta ja jokainen järkevä ihminen lähtee maasta pois ja tottakait Ruotsiin.
Syntyy valtava turvapaikan hakijajoukko.
Ja tarkennan :
Laivalla saapuu Turusta  Tukholmaan  260000  Suomalaista.Noin 11 kuukauden aikana. Suurin osa heistä asutetaan Ludvika , Kopparberg , HälleFors , Uddeholmin alueille ja näihin paikkoihin on jo  siirretty tarvittavat majoitus/ruokatilat. Telttoja on 60000 tuhannelle turvapaikan hakijalle. On sääli   jos (kun) pakolaisaalto tulee kovien pakkasten aikana...
Vaasa Uumajan kautta   tulee  180000 pakolaista ja  suurin osa heistä   lähelle Norjan rajaa Österdund , Åre , Stromsund.
Eniten pakolaisia saapuu Tornio Haaparanta kautta 370000 ihmistä ja  nämä asutetaan Boden , Älvsbyn ,Berbvik , Arvidsjaur , Sorseleen. Yhteensä noin 880000 Suomalaista turvapaikan hakijaa.
Jo nyt on tärkeitä "turvallisuushenkilöstöä siirtynyt Tukholmaan  ( 24) odottamaan sekä koordinoimaan tulevaa massamuuttoa Ruotsiin. Vain kourallinen Suomalaisia  Ministereitä/kansanedustajia tietää tulevasta kansanvaelluksesta ja ovat tehneet  oikeat johtopäätöksensä.......arvaatte varmaankin keitä he ovat ???
....Kat...niin....Jutta tietysti kommarina jää Suomeen...Hertta  Kuusisen tapaan.
Tjaahas....omasta mielestäni on oikea aika paljastaa rasan hyökkäyssuunnitelman tarkan ajankohdan. Rasalaanen sotajoukko aloittaa laajamittaisen operaation Suomea kohtaan 25/12.....mutta vuotta en sano että alkaisitte tehdä muuttosuunnitelmianne ajoissa. 25/12 sen takia koska Joulun takia koko Suomi on "kiinni" eikä armeijaamme saada heti toimintaan. 25/12 myöskin jäiden takia.Siltoja ei tarvita..Yli vain.
25/12.......!!!!
Ottakaa vihjeestäni vaarin.
Ennenkuin on myöhäistä.
Hei.....eiks nyt kannattaisi aloittaa laajamittaiset sotaharjoitukset  lähellä rasan rajoja???  Kyllä se olisi oiva näyte Suomen Puollustusvoimien hereillä olemisesta. Ei mikään ole niin kiusallista kun kesken riulla olemisen ,housut kintuissa ,alkaa ranuja tulemaan rasan suunnalta.
Herätkää !
Ihan oikeasti !!!
Putler ei ole terves!!!


8/4-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.