torstai 3. huhtikuuta 2014

Kadonneen ulosottomiehen/naisen inhimillisyyden mettästys.

3/4-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Ajelin aikani "kuluksi" tänne Pietarsaaren paikkeille yhteen tuttuun paikkaan , Alahärmän ajoilta.Sitten viimetapaamiseni perheen parissa heille on tullut aikamoisia muutoksia. Heiltä on mennyt  firma sekä  sitäkautta työ. Talo jossa elivät ,kesämökki myöskin.Autot että  yksi moottoripyörä.Kuulemma kaikki meni ulosottomiehen vasaran paukutessa.
Kaikki. Velkaa oli  muutamakymmentuhatta Euroa. Ulosottomiehen takia häviötä syntyi melkein  360000 Euroa.
Pärkele kiroili mies ja kiroili taas.Pärkeles.Ulosottomiehet ovat sieluttomia zompeja sanoi mies ja minähän siihen nyökkäämään.Totta kuule puhut.
Ja  kerroin  erään tarinan...tälläisen :
Kauhajoen paikkeilla asustelee yksi perhe.... muutama mukula ,kissi sekä kaksi koiraa. Talossa elää syytingillä vanha  immeinen.Melkein 90 ikää hällä.  Huono liikkumaan , ikänsä maatalotöitä ahertanut.Niitä maan hiljaisia voisi sanoa.
Mutta.......laskuja on kertynyt...ensin muutama sata Euroa ja sitten muutama tuhat ja kuinka ollakaan  6200 loppusumma..ja jopas ahnas  ulosottomies /nainen heräsi  pirullinen  kiilto silmissään. Vaikka perhe maksoikin joka kuukausi lyhennystä noin 200 Euroa ,niin eihän se  UO -miehelle riittänyt..! EI.
Maaliskuun 28 päivä,tänävuonna  UO  lähetti postissa lapun......jossa luki  : Kiinteistön  ulosmittaus ja aikaa olisi 3 viikkoa maksaa...,,muuten talo menee 35000 tuhannella Eurolla.... ASUNNON ULOSMITTAUS !
Miksi UO-mies/nainen näin valppaana toimi?
Koska sosiaalivirastosta tuli käsky......ajetaan se perhe ittuun täältä....potkitaan pois  meitä häiritsemästä.Aina ovat vastaan änkäämässä...valituksia tehneet....opettajastakin......Latvalastakin tekivät valituksia....ajetaan ne pois..ajetaan....heti ja heti...!!! Heti !
Siis.....UO-mies/nainen eivät tippaakaan piittaa miten ison perheen käy.
Mistä he saavat asunnon? Minne pukataan vanha yhdeksänkymmpinen ihminen? Miten perheen käy? Miten?....6200 Euron takia !
Talon arvo suunnilleen 120000 Euroa.Vapailla markkinoilla !! 120000 tuhatta !
Kuulemma UO-mies/nainen sanoi etteivät he voi mitään.Jos perintä heille tulee ,niin silloin heidän on toimittava..Ja paskat sanon minä !!!%¤#"!!?/&%¤#"#¤!!"¤&%¤%??(/&%¤#"#!!! ittujen ittu..!
Suomen laissa on kohtia jossa sanotaan suunnilleen seuraavasti :  UO-miesten/naisten on otettava huomioon ulosmitattavien  senhetkinen tilanne,niin henkiset ,kuin taloudellisetkin näkökohdat  katsoen. Perhe ja siiihen liittyvät seikat ovat ensiarvoisen tärkeät . Ei perhettä saa hajottaa muutaman tuhannen Euron takia !!!
EI ! ..Ei ja Ei !!!
Jos joku UO-mies/nainen niin tekee..sellainen ihminen ei ole TERVES  !!!! Heiltä puuttuu täysin inhimillisyyden tunne ! Sellaiset ihmiset eivät ansaitse sanaa ihminen.  He ovat sairaita kostajia .Kuin keskitysleirin vartijat sotien aikana. He ovat pirun käskyläisiä.Sydämettömiä Zompeja. Zompeja!
Kun perheen taloudellisesta ahdingosta kuulin ,niin  tuttujen avulla onnistuttiin saamaan kasaan koko summa.....6290  Euroa ja se vietiin sydämettömän UO.miehen/naisen turvan eteen. Koko summa !
Nyt on perheen tilanne toistaiseksi  turvattu. Toistaiseksi.
Kadonneen  UO-miehen/naisen inhimillisyyden mettästys oli tässä.
Cave canem!!!

3/4-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

JK:  Muista oi UO-mies/nainen.....kun  tulevana kesänä käyt perheesi kanssa uimassa Kurikan Pitkämön yleisellä uimarannalla ,niin ällös enää pese tukkaasi lasten uimapaikan vieressä! Se on kuule naurettavan näköistä !! Toisaalta sopii sinulle. Et voi   edes hävetä  ,koska sinulla ei ole sydäntä.
Heips.