maanantai 21. huhtikuuta 2014

"Rasan" sotahistoriikki.......ja muutakin mutinaa..

21/4-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Venäjän historia on aina ollut  uusien alueiden valtaamista, kautta aikain.Vaikka rasa on valtavan suuri maa ,niin  koko ajan maan  johtajilla ollut  rajojensa  laajentuminen ,  valloituspyrkimykset ohjenuoranaan.
Tsaari Pietarista......nykyiseen Putleriin.
Rasan   viimeisestä noin kahdestasadasta vuodesta on   sotavuosia 138 ja "rauhanvuosia" vain  62  ja sellaisiin liittyy mm Afganistan, Pohjoiskorea, Vietnam , Angola  sekä monet muut maat joissa rasa on ollut takapiruna.
Alkujaan rasa  käsitti valtakuntana  noin kuudesosan koko maapallon mannermaasta ja tuntuu käsittämättömältä että rasa haluaa haalia lisämaita. Monet uskovat että maan  kansan luonteessa  on Eurooppalaiselle  olennaisesti  vierasta  mentaliteettiä .  Vaikuttaakin siltä että rasan luonteenpiirteet ovat alkujaan jostakin kaukaa kylmältä Uralilta ,taikka Siperian aroilta.
Pakkanenko heitä purrut....??
Entäpä herra Putler ?? Ei uskoisi että avioeron kohteeksi joutunut maan pikkuvoimamies rähäjää kiukuspäissään muulle maailmalle .Jos on kysymys naisen puutteesta ,niin luulisi putlerin sen tuosta noin vain hoitavan. Eiks "aamupäivän pupuset"..(yän suret)  voisi sen naisenpuutteen  Putlerille järkkäävän ?
...taikka......??!!.....eikai....entäpäs jos se......ei ymmmärräkään nais....?
Tjaa....has..
Jos minä olisin Aameeriikan osbababibababababa.....tai mikä barakki se on...niin ottaisin Putlerin vakavamieliseen puhutteluun  ja sanoisin ,että ...okei  käppänä....jos kerran sotaa haluat ,niin tehdään sitten niin....tapetaan maailman väestöstä 99,99 %  ja katsotaan sitten aikaansaannoksia.
On turhaa Putlerille sävyisästi puhua.  Ei se järkipuhetta tajua.Se  ei ole terves.
Äijä tarvitsisi vain kunnon selkäsaunan.
Pläts !!


21/4-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.