torstai 22. toukokuuta 2014

D -vitamiini on hyvä asia..

22/5-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.




Naputtelin  vuonna 1988 keväällä kottaraasenpönttöjä Jalasjärvellä  vanhoilla sinkkinauloilla ja mun oikean käteni sormien päät aukes haavoille. Siitä saakka on ,varsinkin joka kevät sormissani ollut haavoja ja aika kivuliaitakin jopa. On kuulkaa mennyt satoja haavalaastaripaketteja sekä erilaista rasvaa ,kun olen hoidellut  sormieni haavoja.
Viimeviikkoon saakka.
Aivan extemmporee tuumasin että ostanpas D vitamiinipurkin ja heitin naamaani aamulla yhden pillerin ja arvakkaapas mitä ????.......Nyt kun viikko on mennyt niin sormieni haavat ovat parantuneet. Juu.
Vaikka eilen ahersin monta tuntia autoni  katkenneen vetoakselin  kimpussa , ilman hanskoja ,niin siitä huolimatta sormieni päät eivät auenneet haavoille..
Siis.....jos teillä on sormissanne  haavoja, taikka vaikka varpaissanne ja jos mikään ei ole ennemmin auttanut....niin D-vitamiini näköjään auttaa.
D-Vitamiini kyllä.



22/4-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

Toinen mainos :
Jos tartette autoonne käytettyjä osia, niin menkää Kauhajoen romu-Arskan juttusille.Son Päntäneellä.Siellä on 700 autonromua ja sellaasta osaa ei ookkaan ,jossei varastolta löydy.
Juu.