tiistai 13. toukokuuta 2014

Men In Black....MIB...

13/5-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Kävin eilen Tampereen Pispalassa ja tulin  näköjään takaisinkin. Pispalan harjulla myös käppäilin joka on edelleenkin hienoa paikkaa , varsinkin kesällä. Laulaja Olavi Virran  viimeisin paikka ja silleen...
MIB....
Jaa minkä takia........MIB.....???
Tasan viikko sitten Tiistaina ajellessani kohden Alahärmää  ja  ohittaessani "rautaa ja ruokaa" kirpparin ,jonka jokainen tuntee niin näin ilmiselvän    MIB   miehen. Tämä seistä jökötti kuvapatsaan lailla  oikealla olevan metsänreunan lähellä noin 20 metriä valtatiestä.
Musta puku. Valkoinen paita ja kravatti.Tummahko huopahattu sekä mustat aurinkolasit.Vaaleahko iho.Ilmeetön sekä jollakin tavalla robottia muistuttava. Mib katsoi suoraan minua kohden ja  minäpoika häntä komeasti tervehdin. Ei vastannut.
Ei  ei.
 Asia jota hiukkasen kummastelinkin oli se.että  Mib oli ....minun itseni näköinen.....sama pituus...sama kruppi...(vartalo)....sama ....ilmeetönkin....?!?....(häh?).....mutta poninhäntää en nähnyt.
Juu. Siis.....jaa...niin.
Menkääpäs tumma puku päällä seisomaan mettänreunaan lähelle valtatietä , hattu päässä ja tuijottakaa autoja sillai.....ilmeettömästi...niin...piip..piip..piip....eiku  Seinäjoen Törnävää (kö?) kohden....sellaisen keltaasen pakettiauton tyyppisen kyytissä...piip..piip...
Että mitä..? KUn tarkemmin eilen muistelin ,niin olen noita MIB miehiä nähnyt useita mutta luullut heidän olevan niinku kummajaasia vaan.Esim Espoon Olarissa (josta olen aikaisemmin kirjoittanutkin) yritin (pururadalla) juosten saavuttaa puku päällä edessäni kipittävän  Mibin  , mutta se hävisi kuin se kuuluisa tuhka tuuleen.Samoin Espoon Matinkylässä näin mustapukuisen miehen tulevan polkupyörällä vastaani ja myös tämä hävisi kuin taikaiskusta.Tumma hattu päässään. Tummat aurinkolasit. Mustat kiiltävät kengät.
Nii-iin.
Siis : Mitä he (ne) ovat ?
Mistä ne tulevat ?
Mitä ne täällä tekevät ?
MMM.
Täh?

13/5-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.