maanantai 5. toukokuuta 2014

Terveesiä turuilta ja toreilta.

5/5-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.



Kävin sillai ulkomaillakin...Ruattista,Tanskaan ja sitten Saksaan .Puolaan sekä lähelle valakoosta venäjätä.
Vattataurin sain syötyäni perunamuusin tapaasta mössöä  Puolassa, naamaa alkoi syyttämään samassa maassa, soli ampiaanen joka iski ja  oikeaan silmään sain roskan  Tanskassa.
Kuudessa päivässä nukuin  noin 3 tuntia yö ja päivällä haukottelut olivat maailmanennätysluokkaa. Autoja kului 4 ja kilomeetereitä  2150 suunnilleen.
Älkää kysykö minkä takia reissun tein ,sillä saattaa olla että uusin sen muutaman päivän päästä. Nyt teen kuitenkin sillai mutkitellen Norjasta..jonnekin.
Ainiin................Muistatteko kun Putler oli aikoinaan  ehdolla rasan päälliköksi ja alkoi  kerrostalot räjähtelemään  tuusannuuskaksi ?? Syyttivät kuulemma setseeneitä ja saivat sodan aikaan ja sen yhteydessä Putlerista tuli rasan isopomo.
Nyt toistavat samaa kaavaa..... tornitalo syttyi  ja yli   40 kuoli. Syylliset olivat (heheh) rasan  vastustajia ja Putler pauhaa taas....Jätkä ei oo terves. Nämä olivat pikkumainilan laukaukset ja para-aikaa suunnittelevat jotakin suurta , jonka tekijöiksi "paljastuu" rasan vastustajat.
Tjaahas......uskokaa ny...."ne tulevat kyllä".......
Orotellen.

5/5-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.