sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Kohti paratiisia noin vain.......nälkää (mukamas) nähden.

29/6-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Tere.


Muslimeilla alkoi eilen pyhä Ramara. He eivät saa syödä,juoda,eikä nai...auringon laskun-auringon nousun välisenä aikana. Tämän takia he ovatkin varanneet valmiiksi jääkaappeihinsa niin ruokaa , juomaa  , että voivat alkaa napostelemisen ..ja naim...heti kun aurinko alkaa näkymään taivaan rannalla.
Jup.
Kuulemma  jos he niin tekevät,niin Jumala antaa muslimeille neuvoja , opastusta ,sekä  auttaa  kilvoittelemisessa  taivasta kohden...paratiisiin...sitten kun sen aika koettaa.
Jup.
Jos taivaaseen/paratiisiin pääsy on todella noin helppoa , niin lähtekäämme itse kukin Ramaran tielle.Vain yksi kuukausi kerran vuodessa takaa taivhaaseen pääsemisen. Okei ?
Kolmas jup.
Minä itte olen  noin joka  kolmas kuukausi "ramaran" tiellä ,sillä  kuukauden aikana syön vain joka kolmas/neljäs  päivä , niin että kahtena päivänä syön sillai tavallisesti mutta kahtena seuraavina päivinä en tavallisesti.Silloin riittää aamupuuro (neljästä viljasta)  sekä päivällä pari/kolme lasillista mehua taikka maitua näkkileivän kanssa....
Vitamiineja napostelen joka päivä = Dee, raut , monivita , männynuutekapseli ja niillä mennään ethenpäin. Viinaa enkä tupakkia naamaani laita ,enkä muitakaan huumeita sano. Tjaa..onkos koivunlehdet huumeita ??....... , sillä  syyllistyn kesäisin joka päivä muutaman koivunlehden syömiseen. Suoraan oksasta.
Mutta heiii!!!
Jos muslimit asustelee esim Lapissa ,jossa kesällä aurinko ei laske lainkaan....???.....hehheh..
Noh..meessiitä pulajamasta..
Moi.

29/6-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.