torstai 12. kesäkuuta 2014

Mä metsään halusin mennä nyt.....ja menin kans...

12/6-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

Moi.

Sain eilen  iltapäivällä jonkunlaisen puolipöhköökohtauksen sillä tuumasin että mitäpä jos menen yöksi metsään  ja niinpäs sitten teinkin.
Vaatteita niskaan tarpeeksi ,jalkaan kumisaappaat, reppu jossa juotavaa , kompassi , sekä evästä , taskulamppu , pumpattava bar...eikun  makuupussi , hyttysverkko   lakin päälle ,sekä  hyysikkäpaperia   rullan verran ,sytkäri ,teltta tottakait  sekä  susien/karhujen takia .....joku.....??..
Joku...??.....mikähän se oli  ??
Ettei vaan 1911 ?
Kännykkää en ottanut.En.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Niinpä....vettä satoi kun siltä Esteriltä..koko yö...välillä kaatamalla tottakai  ja  teltassa   tuntui kuin saunassa olisi ollut vaatteet päällä. Ja niitä hyttysiiiijjäää.Voi  hellan pieksut !!! Vaikka kuinka koetin pitää teltan oven kiinni niin siitä huolimatta niitä verenimisijöitä pääsi livahtamaan  sisälle , mitä ilmeisemmin vaatteiteni mukana kun välillä kääppäilin ulkona. Ja niitä siinä sitten huitelin tosissani.  Jos ne olisi olleet  suurempia ,niin 1911 :sta olisin takuulla käyttänyt.....Juu.
Pum.
Ainiin. Teltan paikka oli suunnilleen itään päin 8 kilometriä , hakkuuaukean reunamilla , Jalasjärvelle noin  22 kilometriä. Ei paha.
Aamulla plätsyttelin takaisin kello 09,15  ...tukassani muutama kymmenen kuollutta hyttystä , korvassa  kusiaanen , poninhäntäni kuin DNA...tiedätte...kuin takkuinen kaksoiskierre . Ja hikosin kun paviaani.
Juu.
Jaahas....  nuori Milla vaimoni sanoi...."jokohan minulla olisi aika tarkistuttaa lääkkeeni"....mutta mitäs niitä tarkistelemaan sillä en mitään lääkkeitä edes käytä......juu juu...joko olisi korkea   aika hankkia niitä...?
Häh ?
Tulevana talvena....menen taas mettään telttailemaan...kun on pakkasta ja hyttysiiää ei oo.............muuuuuuuuuuttttttttttttttttttttttaaaaaaaaaaaa......:
Todennäköisesti en koskaan....??..enää...kävele sataa kilometriä... Se on hullun hommaa se.
On.

12/6-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.