perjantai 13. kesäkuuta 2014

Plutoniumista........ Jyrki Kataiseen........

13/6-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

On perjantai ja 13 päivä....

Lehden mukaan Iran tuottaa  "vain"  yhden kilon plutoniumia tuotantokauden aikana. "Vaan" yhden kilon.!!
Aluksi Iranin oli tarkoitus tuottaa ainetta valtavan 10 kiloa ...mutta nyt   vaan yhden "vaivaisen" kilon.
Yksi kilo........!!.......??!!...
................muuttaaa täytyy ottaa huomioon että jos raskavetytehtaiden täytyy tuottaa esim   yksi kilo plutoniumia ...niin....jo  SE  on tavaton määrä ,sillä   vaikka tehdas kävivi 24  tuntia vuorokaudessa ja 9 kuukauden ajan , niin lopputuloksena olisi ....vain 4 grammaa plutoniumia !!!!
4 grammaa säteilevää atomimyrkkyä!
Ja toiseksi jo tuosta yhden kilon plutoniumimäärästä voidaan  rakentaa ns likainen atomipommi, vaikka kannettavan salkun sisälle ja jos sen räjäyttää vaikka keskellä suurkaupunkia ,niin ruumiita tulisi kymmeniätuhansia...säteilyyn kuolleita....kymmeniätuhansia.!
Juu. Vain yksi kilo..heh heh.
Joo.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Jassoo Jyrki Katainen.
Hän oli 10 vuotta Suomen pääministeri. Onneksi oli, sillä lukekaapa vaikka Ilkasta Jyrkin kommentti  ,jossa hän kertoo  milloin tunsi  pelkoa Pääministerin työssään.
Siis:  Katainen sanoo:  "Se on ainoa kerta, jolloin  olen tuntenut työssäni pelkoa........ehdin jo miettiä , onko lapsilla enää päiväkoteja ja minne heidät viikonlopun jälkeen viedään. Mitä sitten jos ei ole mitään?"....
tuumailee Jyrki Katainen ja sanomallaan tarkoittaa 1991 Suomen talouden syöksyä sekä siitä aiheutunutta pankkikriisiä....
Jassoo.....Kataisella oli ainoa murhe jos päivähoitopaikat loppuvat. Ei sanaakaan vaikka niinkin "mitättömästä" asiasta kuten esim työttömyys , työttömyys ja työttömyys ja sitäkautta  satojentuhansien perheiden menetetyt kodit.
Juupasjuu.
Onneksi Stupista tulee seuraava Suomen piäministeri ja sitäkautta päästään sotilasliitto Natoon.Kiva , kiva ja kiva...!  Eläköön eläköön eläköön !
Tjaahas.....
Uskokaa ny etten kovin helpolla enää  käv.........lopetas se jankkaaminen jo........joo.
Tere taas itsekullekin säädylle.

13/6-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.