tiistai 29. heinäkuuta 2014

Ihmeparantuminen taas...= havupuu-uute juomalla...+ Majurin parantamisen lahjalla..

29/7-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Melkein jokainen tietää Kankaanpäässä asuvan Kari Herttuan.
Hän on  Havupuu-uutejuoman keksijä , jossa tuoreista mäntypuista  keitetään  kuoren alla olevasta nilakerroksesta uutetta ja sillä on ihmeelllinen  lopputulos.
Jos juomaa ottaa vaikka pullon päivässä = 600 milligrammaa , noin  3-5 viikon aikana , niin pahakin syöpä  häviää. Oma keukosyöpäni parani kolmessa viikossa vuonna 2001 tilanteessa jossa minulle annettiin muutama kuukausi elinaikaa.
Noin vuosi sitten kuulin Lappeenrannassa asuvasta  SA : aan upseerista jolla todettiin paha munuais/haimasyöpä eikä taudille enää voitu tehdä mitään. Potilas siirrettiin kotiinsa kuolemaan ja siinä tilanteessa hänestä kuulin.
Kerroin  upseerimiehen kolleegalle että nyt kannattaa ottaa Herttuan kehittämää havupuu-uutejuomaa pullon päivässä muutaman viikon ajan ja hän varmasti syövästään paranee. Tämän lisäksi  Majuri ( jolla on parantamisen lahja )kävi "mittaamassa"   sairaan auran ,joka kertoo  mikä tilanne on ja se oli kuulemma todella huono. Neuvoin Majuria antamaan   sairaalle kättä päällä pitämällä energiaa  ,noin muutaman minuutn kerralla ja se auttoi myöskin.
Syöpäsairaalle oltiin laitettu putki  kehoon , jonka avulla nesteet  valuivat  pois ja noin kuukauden päästä putkikin voitiin poistaa.
Viikko sitten kuulin että  sairas oli täysin parantunut ja on jo takaisin työelämässä.
Tiedän  useamman kymmenen entistä syöpäsairasta  , jotka ovat parantuneet havupuu-uutejuoman ansiosta.Niin---iin....kuitenkin lääkärit eivät uutejuomaan usko . Kun potilas parantuu , niin he sanovat nähtävästi diagnoosin olleen väärän.....juu.
Juupa juu.
Että näin .


29/7-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.