keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Kusta ja paskaa uimapaikkojen vedessä !!??!!.....mitä ihmettä ??

30/72014.
EkkuMattila.
Aikamatkaaja.


Emnme ole vaimoni kanssa olleet uimassa kahteen päivään ja nyt alkaa selvästi ilmaantua vieroitusoireita.Aamulla tuntuu että jotakin jäi eilen paitsi ja illalla sama juttu....ja tarkoitan tällä pelkästään uimajuttua.....juu.
Noh. Uutisissa on sanottu että useammassa uimapaikassa on ensinnä sinilevää ja sitten  ihmisten kusta että paskaa. Kusta ja paskaa. Tulee väkisinkin ihmeteltyä että ketkä ruikkii uimapaikan veteen molemmista päistään....edestä että takaa.???...Sen voisi jollakin tavalla käsittää  mikäli uimapaikka on vaikka virtaavassa joessa...ruikut menee menojaan eteenpäin, mutta että lammessa , taikka  pienessä järvessä....??!!
Uskon ja olen varma ettei yksi ja ainoa uija yksin ulostele lampeen....niitä täytyy olla useampia....vai ??
Aikamoisia  sotkusakkia ovat....
Ainiin....Viimekesänä...Kurikan Pitkämössä kävi uimassa perheensa kanssa.... ulosottonainen/mies....joka lasten hyppylaiturin  edessä pesi hartaan näköisenä hiuksiaan.....oijee...!!??!!...Nyt tuleekin mieleeni ettei vaan...sama sakki...paskantele/kuseskele esim Pitkämön tekoaltaalla....??   Häh ??
Kun ja jos 4 henkeä ruikkii.......veteen.....niin...
Tuata....Nyt joudumme vaimoni kanssa etsimään uudet uimapaikat. Kristiinankaupungin rantaan on noin 55 km...Vaasan suuntaan 100 km.....taikka kenties  Seinäjoen Kyrkösjärvelle....ko..??
Vaan 40 km reissu ja saman takaisin..
Pittääpäs miettiä....
Sanoi:

30/7-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.