perjantai 18. heinäkuuta 2014

Ukraina..venäjämieliset....Malesialaiskone...rasa...ja mä...

18/7-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.



Tapahtuma oli valitettava vahinko.
Venäjämieliset separatistit luulivat  matkustajakonetta  Ukrainalaiseksi  sotilaskoneeksi. Sitä todistaa  se koska he edellisenä päivänä pudottivat ohjuksella Ukrainalaisen  armeijan lentokoneen .
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Toisaalta kun ajatellaan herra Putleria....rasan maata näin yleensä , historiallisesti  eritoten  , niin tulee mieleen  Mainilan laukaukset, Moskovan kerrostaloräjäytykset joista rasa sai hyvän syyn hyökätä Groosniin , niin ei olisi mikään  ihme vaikka  Malesialaiskoneen pudottivat juuri ryssämieliset........ja näin yrittää saada Ukrainan syypääksi tekoon. Ja muun maailman mukaan Ukrainaa vastaan.
Kolmanneksi  :::
Jos ja kun/vaikka syyllisiksi osoittautuvat venäjämieliset/separatistit ja koneen pudotttaminen olisikin valitettava vahinko ,niin herra Putler/venäjämieliset ovat  ns kusessa.Mitäs ryntäsivät Ukrainaan suu vaahdoten pyssyt paukkuen.Sitä saa siis mitä niittää.Näköjään.
Neljänneksi:
Muistatte varmaankin  Serbian mustan käden?? Vuosi 1914. Sarajevo. Itävalta/Unkarin kruununperillisten murhat.....Niistä laukauksista syttyi toinen maailmansota. Koska 1 ja 11 maailmansodat alkoivat juuri Euroopassa ja ....ja...ja......saas näkee.
Muttaaaa......
Olkaa sitten  vasta huolissanne , kun  pullonaama pohjoiskorean  iskee Israeliin......ja  samalla vetää 9 muuta maata mukaan...niin sitten on koko maailma kusessa..Muistanette myöskin.....22/12-24/12....."joku vuosi".......nii-iin.
Ny meen kaffille.
Menkää tekin.

18/7-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.