tiistai 22. heinäkuuta 2014

Venäjämieliset elukat...kultasormukset...hässivät lampaat...

22/7-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

Naps!!

Näköjään ryssän maahan on iskenyt taas iivana julma tauti.
Iivana oli aikoinaan nimensä veroinen  täyssekopäinen sukurutsauksen tuloksena  syntynyt murhaaja , joka tappoi nuijalla hengiltä oman poikansakin. Lenin/Stalin jatkoivat innolla veristä teurastusa omaa kansaansa kohtaan ja nyt on pääsemässä kunnolla vauhtiin  herra Putler.   Hänen määräyksestään venäjämieliset saivat  ohjuksia joilla voidaan pudottaa lentokoneet jopa 22 kilometrin korkeudesta.
Ja niin elukat sitten tekivätkin.
Murhasivat  300 Ihmistä. Toivottavasti venäjämieliset/elukat  tekivät tekonsa vahingossa , sillä jos eivät, niin heitä ei voida kutsua enää lauseella ihminen. Silloin he ovat sekopäisiä elukoita. Hulluryssiä.
Entä ne kultasormukset?.....Vainajien sormissa.!!!
Vain elukat pystyvät katkomaan  jo mätänemisen alkuvaiheessa olevilta kuolleilta kultasormukset pois !!
Hohtimet vain käteen ja naks......
Naks !!
Ja ne kuolleiden luottokortit ....!!....niitä ryöstettiin ruumiiden matkalaukuista  ja eikun  kovaa sirmakkaa lähimpään ryssämärkettiin ja ostoksille....!!!! ...Markettiin ostoksille.....!
Harasoo.....raspuutiin...ja  puutiin...
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Eilen uutisissa näytettiin kuvaa jossa kaksi venäjämielisten panssarivaunua liikkui sillai..oikealta..vasemmalle.......kuten kommunistisessa maassa pitääkin.....oikealta vasemmalle...juu.
Noh. Huomasitteko saman kuin minä ?? Aivan etualalla oli suuri lammaslauma , noin 20 elukkaa ja  kesken kaiken yks lammaspari alkoi.....hässimään innokkaasti. (jos olisin oikein pirullinen nyt, niin sanoisin:)....Luulin ensin , että yksi venäjämielinen/karvaturpa/murhaaja/sormenkatkojahan siinä lammasta hässii , mutta  kyllä  se taisi olla  kollilammas kuitenkin. (Umps..taisin sittenkin sanoa....)
Natulampaan kimpussa.
Toinen noh:
Se on kuulkaas satavarmasaletti asia ,että jos (kun) ryssä meidän maahamme 22/12-24/12.....joku vuosi hyökkää , niin satojatuhansia sormia katkotaan.  Päiden ohella.
Tjaahas....olikos se  vuosi 2014...2015...2016...vaiko kenties 2017...?
Häh?
Olkaatte varuillanne. Itsekukin sääty.

22/7-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.