perjantai 4. heinäkuuta 2014

Voihan per......taas selvästä murhasta tuli mukamas vaan tappo...!!!!!????!!!

4/7-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Siis:
Alavutelainen  Miko-Matti Matias Renttu Luoma  sekä hänen rikoskaverinsa renttu X tekivät seuraavaa ::::
¤¤¤¤¤
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....
Hyökkäsivät 57 vuotiaan kehitysvammaisen  kimppuun , kamppasivat hänet ojaan sekä senjälkeen pahoinpitelivät miestä nyrkeillä, potkimalla, kuristivat , sekä heittivät miehen päälle painavan betoniputken.........siis painavan betoniputken !!!!!!
¤¤¤¤¤¤¤¤¤..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Käräjäoikeus katsoi että teossa oli piirteitä erityisestä raakuudesta ja julmuudesta ,sekä kokonaisuudessaan arvioiden myös murhaan viittaavia seikkoja.....
Muuttaaa................kuitenkin oikeus katsoi (näköjään umpisokea oikeus oli) että teossa oli ...lieventäviä...asianhaaroja....LIEVENTÄVIÄ  ASIANHAAROJA.......!!!¤#¤"!!??%¤#"!??!!......
kir. minä....!!!mitä lieventäviä asianhaaroja...???
Kaksi riskiä kollia murhaa puollustuskyvyttömän kehitysvammaisen miehen julmasti sekä raa-alla tavalla..ja joku saatanan oikeus katsoo että teko on mukamas tappo !!!
¤¤¤¤¤¤..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Samalla murhaajat ryöstivät uhrilta 40 Euroa ja eikös se ole aina myös ryöstömurha ????..häh???
Nyt kysyn:
Mihin helvettiin on kadonnut  oikeus sekä oikeudenmukaisuus???  Vai oliko tässäkin tapauuksessa syylliset ns "hyvien perheiden lapsia"  ja juuri sellaisiahan kohdellaan aina silkkihansikkain raastuvissa.
Huhuu   raastuvat.....!! Minä muistutan seuraavaa:
Jos joku esim kovan tappelun tuloksena tarttuu vaikka puukkoon ja sillä umpimähkään huitaisten aiheuttaa riitapukarille kuolemaan johtavan vamman, tahi samanlaisessa tilanteessa kopauttaa riitapukariaan vasaralla päähän samoin seurauksin, niin teon tekijä syyllistyy tappoon ja siitä tuomitaan 8 vuodeksi vankeuteen ,taikka jos teon hetki tulkitaan  hätävarjelun liioitteluksi , niin surmasta  vankeutta 3-4  vuotta.
Alavudella tapahtunut teko oli MURHA !!!!!!!!!
Murhasta tuomitaan AINA ELINKAUDEKSI  vankilaan !
Aamen.


4/7-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

JK:: Sarian laki olisi meilläkin paikallaan....vai ??