sunnuntai 17. elokuuta 2014

Apinan asteelta.....matojen ruuaksi...vaiko aikanaan paratiisiin ???

17/8-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Maapallo ja me/eläinkunta.

Kuvitellaanpas tilanne ,että  maapallolle olisi sattumalta syntynyt aivan evoluution mukaisesti  tuhansista eläinlajeista koostunut  asukaskunta.
Että me..ihmiset olisimme samaa sukua muiden eläinten kanssa  ja miljoonien vuosien kehityksen tuloksena meistä olisi muodostunut herrarotu muihin eläimiin verrattuna.
Että meissä olisi samaa sieluenergiaa  niin kalojen , paviaanien , lintujen , matojen ,kaikkien  eläinten , sukkulamatojen , pillerinpyörittäjien , kaikkien eläinten kanssa.
Ettei meissä ole mitään taivaallista ylemmyyttä ,eikä ylitse muiden olevaa kuningasolemusta . Että elämämme on yksinomaan sattumaa , tahatonta kohellusta , päivästä toiseen, syntymisestä kuolemaan.
Ja kun  elomme päättyy , niin se on siinä koko juttu , eikä mitään taivasta , ei helvettiä , eikä paratiisia ole olemassa.
Synnyimme ja sitten kuolimme.
Kuten muutkin maapallon eläimet.


¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Se tuntuisi tavattoman turhalta elämältä.Eikös vain ?
Mutta.....:
Jos Jumala loi taivaan ja maan seitsemässä päivässä.Muovaili ihmisen maan savesta ja antoi hälle elämän.Määräsi lait sekä asetukset , ohjeet jonka avulla pääsee aikanaan taivaan paratiisiin , eikä siellä enää koskaan ole tuskaa eikä kuolemaa. Sekä jälleensyntymisien  kautta meistä jokainen voisi porras kerrallaan yletä kirkkautta kohden , eikä sen jälkeen enää tarvitsisi syntyä maan päälle.
Niin.......
Eikös tämä vaihtoehto olisi paljon mukavampi...??
Vai ??

17/8-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.