torstai 21. elokuuta 2014

Ivalolosta.....sinne ja tänne ja vähän tuonnekin....juu.

22/8-2014.
Ekku Matila.
Aikamatkaaja.


No huomenta itsekullekin säädylle.....!

Heräsin aamuvarhaisella täällä Ivalon maisemissa ja tuumasin että mitäpäs jos ajelen aikani kuluksi  Veskonimeen ja niinpä sitten teinkin.
Tämä on niin hieno paikka ,että jos olisi Hesan suunnalla  , mökkipaikat olis kaikki viety.
Kun ja (jos) vanhenen tarpeeksi , niin ostaa pläjäytän  Ämmänhiekasta/Nanguniemestä mökinpaikan ja siellä sitten olla köllöttelen  hamaan huomiseen saakka.....jossei rasa tuu ensin ja nappaa parhaat paikat.
Myös Pyhävaarassa on  mahtavia paikkoja , varsinkin  Nellimnissä/Juoksemavaarassa. Viimeksimainitussa on edelleenkin löytämättä kullankaivaja  Caarleitin = Ranskalainen kätkemä aarre ,joka jäi piiloon kun mies hukkui  uintimatkallaan vuonna 1951. Tässä kohtaa tekisi mieleni sanoa tutut sanat....maasta sinä olet tullut ja maaksi sinun pitää jälleen tuleman....ja näköjään sen teinkin.....meinaan kullan kohtalo...ensin kaivetaan kovalla työllä maasta ja sitten se jääkin maahan..
Illalla , jos Herra suo , eikä maailmanloppua tapahdu , koukkaan  Kaunispään kautta. Lähellä on Saariselän retkeilykeskus , jossa olin 3 päivää vuonna 1973 moottoripyörällä ajellessani. Meinaan tutkailen että näkyykö maisemissa mun näköösiä   kersoja.....
Ovat noin 40 vuotiaita....juu.
Heh heh...

Joikhaa..joikhaa...

22/8-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.