torstai 28. elokuuta 2014

Ivalosta Sallaan....Kokkolan kautta Kauhajoelle...Putlerista invapaikoille.....

29/8-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Kolme päivää sitten ajattelin , että jospa taas ajelen vaikka Ivaloon ja sitten sieltä esim Sallaan ja sen kautta  Kuusamo/Pudasjärvi/Oulu/Kokkola/Seinäjoki/Kauhajoki ja niinpäs sen sitten teinkin..............................................
Sallan Keselmajärvessä kävin uimassa ja voi että oli vesi kylmää..oli.
Sitten olin Karhulammen laavussa ja sekin  on hienoa paikkaa..sekin. Vaikka vieressa oli hieno hotelli ,niin kuitenkin yövyin teltassa.koska tykkään nukkua  melkein taivasalla...juu.  Sotkan kellarissa söin aamupuuron  ja taas tie maittoi.,...vatta täynnä on kiva ajella... oijee.
Ny olen taas kotosalla, mutta aamulla,,taikka kenties yöllä lähden taas tien päälle ja.....en sano mihin suuntaan tälläkertaa..
Juu.
Tämän päivän ilkassa oli muttuisen  ex sotapäällikömme "haaäglundin" naaman kuva sekä testi jossa hän (punainen kommari) varoitti taas Suomea Naton vaaroista.Kuulemma Suomen armeijjan alasajo alkaa silloin jos ja kun Suomi liittyy sotilasliitto Natoon..... Heh heh......taas toistan tämän.............................................................:
Jokainen ihminen ja varsinkin SA :aan palveluksessa olleet , taikka para-aikaa olevat  jotka vastustavat Natoon liittymistämme....on  pesunkestävä puna/veri/murjaaja/tappaja/kommunisti....!!  Onneksi muutaman päivän  päästä Suomi allekirjoittaa Ruotsin kanssa hyyyyyyyyyyyyyvän sopimuksen , jonka  jälkeen on enää lyhyt matka meidän Nato jäsenyyteemme!!! Ja..tästä kaikesta saamme kiitttää sydämemme pohjasta rasan  veripunapäällikkö herra putleria.......joka ei ole terves.............ja melkein tekisi mieleni sanoa...latvasta laho.............ja näköjään sen sitten tässä sanoinkin...heh heh.
Juu.
Noniin....nyt taidamme mennä  Milla vaimoni kanssa Cittariin ostoksille ja kenties taas joku pölvästi on ajanut autonsa invapaikalle ja minä nappaan ketkusta kuvan...ja sen nettiin...............
Plim.
Olkaatte ihmisiksi....ei mitään räävyttömyyksiä...sanon.
¤¤¤

29/8-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.