keskiviikko 13. elokuuta 2014

Ns Rasan "avustusrekoista"......ostopoikottiin...Tokaroffia en osta...

13/8-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Heh heh....


Rasa on kovalla kiireellä viemässä Ukrainaan ns "avustusrekkasaattuetta"  ,johon kuuluu 280  kuorma-autoa......Kaikki on mukamas maalattu valkoisiksi....sillä niin koko touhu saadaan näyttämään sillai inhimmilliselle....tässä tappajat rientävät auttamaan henkilöitä, joita ovat pommittaneneet jo parisen kuukautta...................hah hah...
Juu.
Mukamas...
Auttamaan kärsiviä..
Heh heh.
Mutta tilanne taitaapi olla tämä:
Rasa  ja Putler ovat huomanneet että heidän  "sotilaansa"  ovat jäämässä tappiolle ja sen takia ovat suunnitelleet ns "avustusrekkatoimminnan"....Tottakait mennessä Ukrainaan rekoissa on  avustustoimintaan tarkoitettuja tavaroita ,  jotka puretaan  perille päästyään  ..mutta takaisin tulessa rekat ovat täynnä hävinneitä rasan tappajajoukkoa.
Koska  ryssät ovat auttaneet ketään ??
Auttavat vain ihmisiä kuolemaan.......................juu.
Tjaahas...
Uutiset ovat pullollaan  ns osto/kielto/maahantuonti/maastavienti/uutisiä ja minäkin  teen seuraavan ostopoikotin.....Humpst :
Jos joku hämärällä kadun kujalla yrittää mulle kaupata venäläästä Tokaroffia ( = tähtipistooli 762) niin kieltäydyn  sen ostamisesta. Vaikka pyssy on todella voimakas että varmatoiminen/hyvä , niin en osta sitä...en osta..en ..en ja en.....(humtpstps)
Kyllä rasaa nyt ituttaa.....vee putos jonnekin...
Juh.

13/8-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

jk: Rasa kuulemma on estämässä maansa ylilennot .Ja hevonkakat sanon minä. Ei  aikamatkaaja tarvitse  eri maiden ylilentoihinsa minkäänlaisia lupia, taikka maksuja....viiumeistään nyt taitaa Putleria iiituuttaaa....heh heh....