lauantai 11. lokakuuta 2014

Ulosottomiehet/naiset ovat sydämettömiä raakalaisia...

11/10-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

Ulosottomiesten  "työsuoritus".....
Muutama vuosikymmen sitten  erään metallisorvarin työhuoneeseen ilmestyi  kaksi miestä. Ulosottokorppikotkia kumpikin ja siis metallimiehen sorvia valtiolle vaatimaan.
Velkaa oli tullut miehelle senverran ,että sorvin kylkeen lappusia  lätkimään , vaikka velallinen sanoi että on aivan sama  vaikka ammutte hänet samantien. Häneltä loppuu pienikin mahdollisuus lyhentää velkaansa , jos sorvin ulosmittaatte.
Ja mitä paskaa tuuskahtivat  ulosottokorpit. Laki on laki ja sillä sipuli.Huomenna tulemme sorvin hakemaan.Aamulla kello 09.00.
Ja haaskat lähti.
Näkemiin vaan.
.........................................
Ja niin tuli uusi aamu ja sen mukana  4 miestä. Oli matkassa  kuorma-auto.Perälautanosturilla varustettu.Helppo nakki napata metallisorvi mukaan ja valtion huutokauppaan myytäväksi.
Jaahas sanoivat ulkosottokorpit talon emännälle.Missä niinkuin mies on? Päivää taloon.
Tuonnehan mies lähti , kuudelta jo, pajaansa jotakin näpräämään.Niinkun aina ennen.Menkää sinne.
Ja korpit teki.
Jo pihalle kuului äänekäs sorvin hyrinä.Kovin kiihkeästi se pyöri.Välillä räplätys kuului....viuuuh...viuuh..............räps..räps...
Eikun ovi auki ja sisään korpit kiirehti.Kas..kas...oli mies näköjään punaista maalia nakellut pitkin sorvihuonetta. Ympäri seiniä, kattohon saakka, yltympäri. Voihan saatana lausahti ulosottokorppi...kiusaa näköjään teki peijooni.Noh nakataan vielä sakko päälle.Valtion sorvia sotkemaan.Ketale.
Mutta....
Kun sorvin pysäyttivät , niin huomasivat  ulosottokorpit. Punainen maali ei ollutkaan maalia.....vaan verta.Jokapaikassa sitä oli. Kenties viitisen litraa  ja resuisia vaateriekaleita mukana.Luun sekä jäsenten palasia.Käsi siellä ja toinen tuolla.Jalka retkotti ikkunalaudalla. Verinen  littana pääkallo huoneen perällä.Rikkonut oli näköjään kahvinkeittimen irrotessaan ruumiista.
Luunpalasia....luunpalasia...veristä massaa.Veristä massaa.
Tutkimuksissa selvisi....
Metallisorvari oli aamulla työpaikalleen tultuaan sitonut  vaijerin vyötäisilleen.Toisen kietonut kaulansa ympäri ja vaijerin toiset päät kiinnitänyt sorvinsa kiinnityskehään. Sitten kurotti käynnistysnappiin......
Viuuuh...viuuuh....viuuh....trums....trums...trums....viuuh...viuuh....pläts...pläts...
Pläts.
Pläts.
Yhä tänäkin päivänä ulosottokorpit  ovat samanlaisia verikoiria. He ovat  kuten keskitysleirien  teurastajia.Heillä ei ole lainkaan inhimillisyyttä.Sydämettömiä  raakalaisia. Alansa pohjasakkaa..
Paskiaisia.
Paskiaisia.

11/10-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.