torstai 9. lokakuuta 2014

Vääriä..oikeita tuomioita...pärstäkertoimen mukaisesti....juu.

9/10-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Televisiossa sekä lehdistössä   pauhataan  että huonojen tuomarien ,  sekä epäpätevien asianajajien vuoksi syntyy vääriä  tuomioita.
Että mitä...kysyn minä ?
Häh?
Nyt tulee sellainen mielikuva , että jossakin henkimaailman "tuolla jossain" onkin erehtymätön salainen oikeusjärjestelmä , joka käsittelee jokaikisen  oikeusistuimen  antaman tuomion ja  julkituo "väärät" tuomiot......
Vai.....??....sillä miten on muuten mahdollista mukamas sanoa että 75 % tuomioista onkin vääriä  ja että asianajajista  75 on epäpäteviä, sekä  tuomareista 45%  ei ole tehtäviensä tasalla.....
Sehän on  täysin selvää ettei koskaan tule sellaista  aikaa että jokaikinen oikeudenistuimen antama tuomio olisi 100%: nen....ja siis 100% ;sesti oikea..
Väitän että noin 50% :sesti syntyy sekä oikeita tuomioita sekä 50% ;sesti myöskin vääriä.
Oikeudenistunnoissa tärkein kriteeri on juuri syytetyn pärstäkerroin , sekä millaiset välit hänellä on kotipaikkansa sosiaali/lastensuojelu/poliisien kanssa. Jos ne ovat huonot  (ja hän on syytön)  niin takuulla tulee väärä tuomio...syyllinen  ja jos hyvät ( ja hän olisi syyllinen)  niin syntyy  jälleen väärä tuomio....syytön.
Tälläistä.....

9/10-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.