torstai 13. marraskuuta 2014

35 asetta....jehovalaisuus .....ja plumsista....noin 30 kertaa...

13/11-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

Moi.

Ajelin eilen entisen asuinpaikkani ohitse.....Saarijärven Mahlun kylässä ja muistin yhden miehen "kääntymyksen"....jota kesti  kuukauden  verran.
Mies, sanotaan häntä vaikka  Osmoksi oli metsämies/asehullu sataprosenttisesti.Hänellä oli erilaisia aseita noin 35 ja tottakait niihin tarvittavat luvatkin. Noh  Osmon vaimo oli  noin  vuosi  takaperin kääntynyt Jehovalaiseksi sekä myöskin kastettu tavan  mukaan.
Meni  vuoden/toista kun Osmossakin alkoi näkymään Jahven kutsu ja niin mieskin kastettiin että vesi roiskui.....plums.....
Kastetta seuraavana päivän Osmo pani pyssynsä myyntiin..jokaikisen....ja hyvin halvoilla hinnoilla  jopa. Esim yksi arvokas   kolmipiippuinen "rillinkeri" meni  vanhalla markalla......500 vaikka sen arvo oli siihen  aikaan suunnilleen 30000 markkaa. Kullattukin yltympäri....
Samaa hintaluokkaa....kympeistä satasiin  oli muutkin aseet ja Osmo oli tyytyväinen...vai.....?? "En noita tappovälineita enää koskaan katsele, enkä kaipaa."...sanoi Osmo....menkööt....
Ja.....
Kuukauden kuluttua Osmolla  tuli   kääntymys...toisiin päin, siis häntä alkoi harmittamaan koko asemyyntiasia ja antakaas olla.....siispä soittelemaan niille jokaiselle joille Osmo oli aseensa  myynyt.. Minullekin soitti...mutta en nyt millään (heh) jaksa muistaa minkä pyssyn Osmolta ostin....e.
Senverran Osmo oli   kauppamies ,että melkein jokaisen aseensa saikin takaisin . Yhtä oli  joku itsarihenkilö käyttänyt taivaaseen (????)  päästäkseen....ja Osmo oli tyytyväinen...takaisin saamistaan aseistaan...juu.
Noh...
Meni vuoden verran kun Osmolla havaittiin verisyöpä ja siitä paikasta Tampereen  Tyksiin....ja noin kuukauden päästä mies kuolikin. Aamen.  Leskivaimo , ei   pitkään aseita katsellut , vaan hävitti ne jokaisen jonnekin....eikä kenellekään  niiden olinpaikasta kertonut. Ei myynyt...vaan hävitti ne...murhavälineet.................enää ketään tappamasta. Lesken talon lähellä  virtaa joki.Vuolas  varsinkin keväisin  ja syvä  virtapaikoistaan. Uskonkin ,että...............??!!....plumsista....yli 30 kertaa..
Näin.
Plumsista...

13/11-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.