perjantai 14. marraskuuta 2014

Ebola...Ebola...Ebola........nykyajan Biologinen sinappikaasu...

14/11-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Nonniin....
Jo antiikin aikana  keksittiin ampua heittokoneilla  piiritettävään  linnoitukseen ruttoon kuolleita ihmisiä. Tämä keino edesauttoi linnoituksen valtaamista.
Satoja vuosia on  myrkytetty  varsinkin kaivoja taistelualueilla , räplätty erilaisisia ansoja  vihollisten päänmenoksi , Troijan hevosesta puhumattakaan.
Entäs nyt ??...tänäpäivänä...?
Ahaa.....Ebola......!..??
Aamulla uutisissa  kerrottiin  "rauhoittava" uutinen ,ettei enää ole mitään hätää .Ebola on kuulemma täysin kukistettu.Se on kadonnut. Häipynyt kuin se kuuluisa tuhka tuuleen..!!..Puuf....sista.   Juupajuu.
Höh...sanonpa minä.
Siis.....:  Amerikkalaiset kokeilivat atomiasettaan ensin koealueella...."Bikinien" atolleilla...1943..ko ??
Saarilla oli vain muutama sata vääräsääristä alkuasukasta....mitäs niistä...menköön jos ovat mennäkseen...pääasia on että saadaan  testituloksia ettei oman maan ihmiset kärsisi. Pum....
Ebolaa on ollut Afrikan  nek...tuota ihmisten parissa  muutaman kymmenen vuotta. Että se on saatu hallintaan on vaatinut todella valtavia ponnistuksia Biologien/lääkärien  työn kautta. Ebola on välillä  "haudattu" ,mutta jälleen  putkahtanut  ja uudelleen voitettu .  Lääkärit ovatkin olleet hyvin huolissaan taudin tappavuudesta ja siitä että jos se pääsee täysin valloilleen maailmassa, niin kuolo perii miljoonat ihmiset.
Afrikka....koekenttä....Ebola-asetta  testataan siellä...........!!!!!!!!!!!!!!!.... Koekenttä.
Nyt tänävuonna ...kolme kuukautta sitten Ebola  ilmestyi taas....kuin tyhjästä ja tautiin sairastui noin 20000 ihmistä joista kuoli  yhdeksän  tuhatta. Tautiin kuolleisuus onkin   joka toinen...noin suurinpiirtein.
Nyt...uutisten mukaan Ebola on hävinnyt.....ilman suuria ponnistuksia....tuosta noin vain...olkaatte siis rauhallisella miellellä maapallon ihmiset.....jassoo......aha.
Tilanne on kyllä tämä:
Biologit ovat saaneet kehitettyä Ebolasta mitä oivallisemman aseen vihollista varten. Ilmeisesti tautivirus on saatu ympättyä vaikka  jonkinlaiseen flunssavirukseen ja itämisaika suunnilleen   4-5 viikon luokkaa. Kun Ebolaflunssa on tartutettu vaikka jonkun maan  armeijan joukkoon , niin heidän toimintakyky alenee huomattavasti. Joka toinen kuolee pois ja joka toinen on taistelukelvoton. Tälläiseen maahan on todella helppo hyökätä . Sinappikaasu on  uudelleen päivitetty nykyajan muotoon.
Toinen asia  : Ebolaan on jo keksitty tehokas rokote. Valloittajajoukoilla on  täydellinen immnuniteetti tautia vastaan.
Ei siis "mitään hätää ..Ebola on hävinnyt kuin tuhka tuuleen".........heheheh....
Köh.

14/11-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.