sunnuntai 16. marraskuuta 2014

G20-kokous...herra Putler...joutui nolatuksi......köh.

16/11-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Maailmalla pidettiin G20-kokous ,jossa oli mukana  20 maan piämiehet/miksei naisetkin.
Erään maan isopomo  herra Putler oli myöskin joukossa mukana...ja  voiettä häntä nolattiin ja sitten kunnolla sitten...........oijee..
Jokainen näki Putlerin naaman ilmeen , kun joutui seistä jököttämään   ryhmäkuvaa varten sillai..hiljalleen niinku vasemmalla, joka on oikein ,sillä siihen poliittiseen katsantokantaanhan hänen maansa kuuluukin.
Vasemmistoon.
Juu.
Putler siitä veti kokonaisen omenan nenäänsä. koska lähti lentokoneen raput paukkuen etuajassa..päivää  ennen..sekä tärkeätä ns kokouksen loppulausuntoa. Ilmeisesti herra luuli että saa lisää nolaustilanteita itselleen ja onkin parasta  lähteä....
Noh...nyt tullaan vakavaan asiaan.
Kuka luulee ettei herra isoputler kosta saamaansa kohtelua ??..Häh??... Vielä hankalammaksi tekee putlerin antama ns. lausunto, jossa hän kiittää C20-kokouksessa tulleita asioita  "rakentaviksi" ..??!!...rakentaviksi...heheh....
Selvästi putleria harmittaa todella paljon "kiusatuksi" joutuminen ....ja nyt hän on kuulkaapas vaarallisimmillaan..uskokaa nyt. Muistakaa että Putler tekee kaikki ns väärinpäin..= " ei venäjä hyökkää minnekään...ei Krimillä  ole venäläisiä sotilaita....emme ampuneet Malesialaista konetta alas...tahdomme vain rauhaa ..."..ja kun herra putler sanoo..." kiitti vaan...C20-kokoukselaiset..se tarkoittaa todellisuudessa..............ODOTTAKAAPA PELLET...VIELÄ MINÄ  TEILLE NÄYTÄN..VITTUILITTE MINULLE...ODOTTAKAAPA KETALEET..."
Siis...muka kiitos....herra Putlerilta...nyt...(ainakin)... koko Eurooppa on kuulkaas vaarasssa.!
Uskokaa ny.

16/11-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.