sunnuntai 23. marraskuuta 2014

KIDUTUS .... ja virkavalta....tunnustahan nyt..

23/11-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

ON tulossa uusi lakialoite :

Hallituksen esityksessä todetaan , että että todistetta ei saa käyttää. jos se on saatu  KIDUTTAMALLA , muuten laittomasti hankittu todiste on  JÄTETTÄVÄ  hyödyntämättä , jos siihen olisi painavat syyt ottaen huomioon asian laatu , todisteen  HANKKIMISTAPA , todisteen merkitys asian ratkaisemiseksi ja muut OLOSUHTEET .

Niinpä  sanon minä.. taikka kirjoitan.
Olen 30 vuotta paasannut että koko maailmassa , ja myös meillä Suomessa syyllistytään virkavallan kautta  kidutuksiin.Jos virkavalta edes " epäilee" jonkun syyllistyneen sellaiseen rikokseen , josta voidan tuomita vankeusrangaistukseen  vähintään kuudeksi kuukaudeksi , niin  sellainen henkilö saadaan  pidättää. Hänet viedään ensin ns kiinniotettavaksi 24 tunniksi. Sitten "aihetta epäillä" verukkeella voidaan pidättä kolmeksi vuorokaudeksi  ja sitten  " todennäköisin syin" julistetaan vangituksi ja tämä oikeuttaa pitämään vangittuna vaikka viikkoja , taikka kuukausia yhteen menoon.
Putka on hyvin pieni paikka.
Se saattaa  olla kooltaan esim   1, 8 metriä X  4. Keltaiset seinät, betoninen paskapytty , betoninen ns vuode. "ikkunasta" ei näy läpi  ja se on miltei aina korkealla sellin   katon rajassa . Kooltaan metrin levyinen ja 15 senttiä korkea. Kellertäväksi maalattu. Panssarilasia.
Joskus... aivan " vahingossa " selli lämmitetään hyvin kuumaksi ja joskus taas hyvin viileäksi...siihen tarkoitetut säätimet ovat  olemassa.....juu.
Ja KIDUTUS alkakoon.
KIDUTUS alkakoon.
Jos  TÄMÄ EI OLE KIDUTUSTA.....niin mikä sitten ????
Pesulle pääset kerran viikossa. Ulos "ulkoilemaan"  kanahäkkiin kerran viikossa.Vessapaperia saat kerralla metrin pituisen liuskan.Kerran päivässä. Viereiseen selliisi tuodaan " sattumalta"  kiljuva  suljetunpaikan kammoinen henkilö.Ei radiota. Lehdet vanhoja 80 luvulta....luehan  niitä...
Lue.
KIDUTUSTA  tapahtuu.......
Tänäkin päivänä ympäri maailman. Suomessakin. Onneksi ei hakata enää pampuilla jalkapohjiin. Paljon tehokkaampi tapa on antaa  "sähköä". Silloin etälamauttimella  ammutaan kaksi johtoa pidätettyyn....ja sähkövirta hoitaa loput. "pidätetty vastusti".....Juu.
"Tunnustappas ny..tunnustahan ny "...
Näin.

23/11-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.