sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Pölyisen kirjan metsästys.....

9/11-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.



Aannanko hyvän neuvon  henkisen tien kulkijalle , sekä tulevalle aikamatkaajalle....???
Kyllä..annan:
Jos näet vaikka unta , joka ei olekaan   unta , kummaa  unta , sillä siinä sinua koetellaan todella tehokkaasti...ja uni on seuraavanlainen.....ja aina sama.
Aina sama.
Kävelet  viidakossa joka on  harmaa   , kostea , eikä aurinkoa juurikaan  näy. Usean tunnin  vaeltelun jälkeen eteesi ilmestyy kivinen kallionseinä  ja etenemisesi pysähtyy. Juuri kun  ajattelet kääntyä takaisin , niin kallioon ilmestyy ovi ja se aukenee äänettömästi.
Astut sisään ja eteesi avautuu ihmeellinen aarrekammio.
Luola  on täpösen täynnä erilaisia aarteita. On kirstuttain kultakolikoita, timantteja säkkikaupalla , sekä arvokkaita maalauksia. Rahanippuja lattiasta kattoon.  Luola on todellinen  löytö ja  sinun tulevaisuutesi on kerralla turvattu.
Olet  nyt sanomattoman rikas.
Rikas.
Katsellessasi ympärillesi huomaat luolan perällä , melkein hämärässä vanhan ja puisen pöydän. Se on noin metrin korkuinen ja siinä on vain yksi esine. Paksu kirja. Leveys 80 senttiä ja korkeudeltaan  50..Paksuus  30 senttiä. Harmaa sekä mitättömän näköinen.Selvästi siihen aikoja sitten unohdettu.Hylätty kirja.
Hylätty.
Saatat tuumata , että höh  mitäpäs tuosta piittaan ja siirryt aarteittesi luokse sekä niitä raahaaman ulos vietäväksi. Kun saat timanttilaatikon oviaukosta ulos, niin samassa heräät. Parkaiset melkein tuskasta kun kaikki olikin vain unta. Vain unta.
Unta se oli.
Mutta , jos jäät sen pölyisen pöydän viereen , jossa kirja on ja otat sen käteesi , sekä valitset sen kaikista luolan rikkauksista teet juuri oikean valinnan. Kirja on hohtava kirja, tulevaisuuden kirja ja siinä on vastaukset jokaiseen kysymykseen maan ja taivaan alla. Sen sivuilla ei lue mitään ...ennenkuin esität kysymyksesi ja silloin sanat tulevat kuin tyhjästä. Oikeat sanat.Tulevaisuuden sanat.
Näin olet edennyt henkisessä koulutuksessasi  huipulle, loppuun saakka ja sinulla on kaikki tieto.
Sinusta on tullut aikamatkaaja.
Aikamatkaaja.

9/11-2014.
Ekku Mattila.