tiistai 18. marraskuuta 2014

Tulevat murhaajat ovat 0/sportspelaajien joukossa.

18/11-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

Jaahas.

Aamusella katselin sillai sivusilmällä ns  0/sports  pelaamista ja  pelin kanssa  touhuavia  luomakunnan nuoria kolleja.
Ko  pelaamista harrastaa kuulemma joka ikinen päivä noin miljoona nuorta...  ympäri maailman ja  he tykkäävät todella paljon  0/sports  pelaamisesta. Siis 1000000 pelaajaa. Jokaikinen päivä.Suomessakin on heitä yli 25000 tuhatta. He pelaavat tosissaan.Silmät  pullollaan.Kummallinen katse.Niinkuin ei tästä maailmasta.
Suomen ykkössijasta saa  10000 Euroa , kertoi alan "huippuammattilaanen".
Nooh...Juu.
Sillä kyseinen peli on aivan selvää tappamista alusta loppuun.Niissä tapetaan erilaisilla aseilla sotilaita, siis ihmisiä , kevyesti kuin ilmaa vaan.Näköjään veri sekä suolet lentelee sinnetänne ja eteenpäin vaan.Ensin tapan tuon ja tuon ja sitten tapan tuolla olevan ja senjälkeen ammun hengiltä tuon  , joka kurkistelee rakennuksen katolla. Tapan..tapan...tapan...tapan...pum..pum..pum...räiskis...!!
On aivan selvää ,ettei  tuonkaltaisille tappajapelaajille voi tulla tervettä mieltä. Jos heidän arkipäivänsä kuluu yksinomaan tappamiseen, vaikkakin  netin kautta , niin jotakin heiltä jää puuttumaan henkisesti. Varmasti tulee aika jolloin he hankkivat oikeat aseet ja niiden kautta ensin ampumaradalle, kenties metsästykseen , mutta on hyvin lyhyt matka enää oikeiden ihmisten tappamiseen. 0/sports  pelaaminen tuottaa takuulla  jossakin vaiheessa ihmishirviöitä . Ei tarvitse kuin odotella ...enää....aika on kohta kypsä. Piru ottaa omansa .
Järjetöntä touhua sanon minä ja uskon  muidenkin olevan samaa mieltä.
Huh.

18/11-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.