perjantai 26. joulukuuta 2014

Itsarikandinaatin pensiiniauton osto......jäi viimeiseksi.

26/12-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Tuumailin aamusella että mitäpäs jos ajelen sillai huvikseni Ylihärmään  ja niinhän sitten teinkin.
Siellä asustelee tuttu armeijan kolleega ja hänellä sitä juttua kuulkaas riittää.
Vuonna  1985 hän meni tuttunsa luona  käymässä   Jepuan suunnassa   ja siellähän hän kotona olikin.Miehellä oli jumalatoon päänsärky jota  tuttavani kyselemään....
"Mistäs se niinku johtuu??"....eikai rapulasta ??...Vai..??"
" Ei ei sinnepäinkään mies vastasi...olin pari päivää   sitten itsemurhaa tekemässä ja sen takia vedin   tiiselmersuuni  putken jonka toisen pään olin laittanut pakoputkeen kiinni ja toisen pään auton sisälle....ja auto hurajamaan"......mies vastasi.
Noh...mites niinkui kävi kysyi tuttavani ??"
Ei sillai mitenkään...vastasi mies...vaikka makailin autoni etupenkillä toista tuntia ja autoni kävi koko ajan niin en henkeäni onnistunu pois  ottamaan"...."jumalatoon päänsärky vain iski".
"Heh....sanoi tuttavani miehelle.....ettekö niinku tierä..??....on turhaa yrittää tiiselautolla henkeä ottamaan...meinaan siitä tulevan pakokaasun takia.....eise onnistu...ei onnistu..."
Häh...kysyi itsemurhakandinaatti......miten niin ei onnistu...?"
Sitä vaan vastasi toinen...pitää olla pensiiniauto jonka pakoputkesta tuleva  myrkyllinen kaasu se vasta tappaa...se se..  .......pensiiniauto se olla pitää"
"Ahaa vastasi itsarioppilas....ahaa...ja niin siitä kaffit joivat ja pois lähti tuttuni...heiny...ja nähdään."
Juu.
Parin päivän kuluttua tuttuni kuuli kyliltä ..että se itsarikandi oli ostani 500 markan  pensiiniauton.....sen pakoputkesta letku autoonsa sisälle ikkunan raosta...ja käyntiin...... ..hallelujaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............
!!!
Johan onnistui.........joo......
Harmin paikka kuitenkin......sanoisin.....
Ja niin sanonkin.
Itsemurha on aina väärin:!

26/12-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.