lauantai 17. tammikuuta 2015

Asiaa uskonnoista....taikka sitten ei.

17/1-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Selvä asiahan tämä on...:

Jos julkisesti  halveeraa , haukkuu , tekee törkeää pilaa  ja irvailee  Profeetta Muhammedia , niin on selvää ,että  islamilaiset suuttuu siitä. Vaikka länsimaissa onkin ns  sananvapaus..(mukamas) , niin  kannattaa harkita ennenkuin suututtaa islamilaiset.Heitä on maailmassa enemmän kuin   Jumalaan uskovia ja saattaa  olla että jäämme kenties häviölle......uskontaisteluissa. Varsinkin.
Meillähän ei ole....köh...paratiisin portin avainta kaulassamme killumassa , jollainen heillä taas on. Sentakia he ryntäävät päätä pahkaa meitin kauloja katkoilemaan ja jos he siinä tohinassa menettävät henkensä ..niin....suih vaan....suoraan paratiisin remuihin, jossa 72 neitsyttä odottaa.....juu.
Köh....köh...ja köh..
Uskoisin että jos he alkavat toden teolla länsimaalaista uskonsuuntaamme ivaamaan , aika törkein pilapiirroksin myös , niin  kyllä lehdet olisivat pullollaan suuttuvia kansalaisia. Täytyy muistaa myös tämä asia......: tulee aika jolloin he nopsasti sikiävät immeiset valtaavat  erilaisissa kansanvaaleissa enemmistön   päättävissä elimissä ja silloin me jäämme aikanaan häviölle. Me olemme häviävä "luonnonvara".. he jyrää meitin....
Vaikka Profeetta Muhammed oli aikanaan tavallinen rosvopäällikkö , tuhansine  sotilaineen , niin eräässä vaiheessa hän  jätti  ryöstöretkensä , koska sai  ilmestyksen enkeli Gabrielilta. Siitä alkoi Islamin kehitys maailmanvalloituksineen Koraanin avulla. On sääli että  tähän oppiin on liitetty  "kaulat poikki kaikilta muilta paitsi  Islamilaisilta".
Muistaa pitää myöskin tämä:
Maailmassa on noin 2000 erilaista uskontoa. Jos ja kun  vain yksi olisi oikeassa , niin se tarkoittaa että 1999 uskontosuuntaa on täysin väärässä.
Jos.....(tekisi mieleni kirjoittaa  näin:) Koraanissa käsketään tappamaan toisuskovaiset , niin eikö sellainen käsky olekin suoraan pirulta?....mutta enpä taida kirjoittaa niin....humt.
Juu.
Jaahah.....ny menen lukemaan Koraania....Jospa sieltä saattaakin löytyä jotakin hyvääkin.
Siis : La illaha illa Allah.

17/1-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.