torstai 29. tammikuuta 2015

Atomiaseita jo 9000 vuotta sitten...

29/1-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

Lueskeskelin parin  tunnin verran Intialaista pyhää eeposta....Mahabharataa  ja  kehoittaisin teitä muitakin samaa kirjaa  selaamaan. Kirja  kertoo noin  9000  vuotta sitten tapahtuneista asioista...esim   Jumala Ramasta ,jolla oli aikamoisia nykyaikaisia aseita......jo silloin...ennenWanhaan...
EnnenWanhaan.
Esim atomiaseita... Kun sellaisen  pläjäytti viholaisen niskaan...niin tapahtui seuraavaa....
Pum.....ja........ :
" Kuuma tuli poltti elefantit haavoille ja ne kuolivat hetkessä. Riehuva tuuli kaatoi metsää  hirvittävällä voimalla ja kaikki paloivat tuhkaksi.Sotilaat sekä sotavaunut paloivat poroiksi , vesi kuumeni ja  ihmisiltä irtosi sormien sekä varpaiden kynnet. Taivaalla näkyi tuhansia kertoja aurinkoa kirkkaampi valo  ja jos siihen katsoi suoraan sokeutui  samantien. Kaatuneiden ruumiit eivät olleet enää ihmisten näköisiä.Koskaan emme ole nähneet niin  kauheaa asetta, emmekä koskaan kuulleet sellaisesta aseesta. Hengissä selvinneet pesivät itsensä puroissa, sekä aseensa   sekä     varusteensa. Jumala  Raman käskystä taivaalle nousi  valtavalla pauhulla kirkkaita aluksia jotka olivat  kiilotetun sotakilven näköisiä. Niistä saattoi tulla kirkas tulisuihku maahan ,joka  tuhosi salamana kaikki sen kohdalle osuneet. Rama kertoi että alukset olivat Vimana  nimisiä  ja liikkuivat  elohopean ja kullan antamalla suihkuvoimalla".
Siis Ufojako..kysyn mä..
Mahabharan mukaan  Rama oli häviämässä erään taistelun  ja oli harkitsemassa lopullisen aseen käyttöön ottamista. Jos sitä oltaisiin käytetty , niin koko maailmankaikkeus olisi tuhoutunut. Ase olisi  hävittänyt kaiken ajan  ja  avaruutta ei enää olisi ollut.Kaikki olisi  kadonnut.Mitään ei olisi enää ollut. Ei edes muistojakaan.
Kaikkeus olisi ollut tyhjää täynnä.
Puuhf...
Mahabharassa  kerrottiin (5000 vuotta ennen Moosesta) Mooseksen kaltaisesta lapsesta.Kunti niminen neitonen paukahti paksuksi  ja koska lapsi oli  auringonjumalan kaltainen , niin  neito  laittoi muksun koriin virran vietäväksi ja  Suta nimiseen kastiin kuulunut mies (Adhirata )  löysi vauvelin  ,sekä kasvatti  kersan . Myös  Gilgamets tarinassa löytyy samanlainen kertomus niinikään... ja noin 3000 vuotta sen jälkeen tarina löytyy Raamatusta.......(siis suoraa plagiointia...??).....häh?
Kyseinen kirja löytyy jokaisesta kirjastosta joten lainaamaan vaan. Takaan että  kiinnostutte.
Siis MAHABHARATA.....
Näin...

29/1-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.