lauantai 3. tammikuuta 2015

Nordiasta ..kaatuneisiin puihin..Kuusamon kautta...80%...tiin.

3/1-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

Aamulla hiihtelin hankia hiljalleen...räntäsateessa....ja samalla mietin  erilaisia asioita.
Kuten:
Osuuspankin sekä Nordian  saamia ns palvelunestohyökkäyksiä. On aivan selvää ettei niihin ole syyllistyneet  älykkäät nörtit , vaan aivan eri  taho."Joku"  maa selvästi harjoittelee  tulevan sodan takia erilaisia  konsteja joilla saadaan  vallattava maa sekaisin  nettimaailmassa. Jos ja kun sellainen onnistuu  ja jos valloitus tehdään....vaikka 22-24/12...joku vuosi , niin oollalaa....!
Sähköt katkaistaan  ja kun niin tapahtuu....mikään ei pelaa eikä takuulla toimi.(paitsi Kankaanniemi heh).
Nykyinen yhteiskunta on valtavan haavoittuvainen juuri tietokonemaailmaa  ajatellen.....klik...ja se on siinä.
Klik.
Nordea kuulemma ilmoitti syyn olevan "teknisen häiriön"........köh...heko..heko..
Jaahah...sitten  katkenneisiin sähköihin ..taas  Joka  saaat...talvella aina sama juttu. Heti kun taivaalta tulee räntää ja muuta räpäskää kovan tuulen kera , niin  tuhansilta ja taas tuhansilta talouksilta katkeaa sähköt. Olen jo aikoja sitten tähän "keksinyt" hyvän  konstin ja siitä monesti jo kirjoitellutkin....siis...
Siis:
Valtiovalta antaa  jokaiselle metsänomistajalle määräyksen että he  parturoivat jokaisen puun joka uhkaa kaatuessaan sähkölinjoja. Ei tarvitse kaataa kun noin 30 metrin säteellä sähkölinjoja puut poikki......juu.
Siihen menee vielä aikaa muutama vuosikymmen että sähköt  laitetaan maan alle...joten....moottorisahat vaan meluamaan.....
Sitten Kuusamoon....Kuusamoon... Kuulemma siellä olevilla rajanylityspaikoilla on ven...ääh...määrä kasvanut kolmanneksella...Muisssa vastaavissa rajanylittävien paikioissa määrä on taas pudonnut 18 %. Juu.
Juu-uu.
Siis....Muistatteko minun laatimaa karttaa tulevan sodan/valloituksen tiimoilta??Häh?...Juuri Kuusamon kohdalta "he" tulevat kovaa pulisten ja mahorkka taitaa jälleen haista. Heidän...aikaisempi.....yritys kaatui  todella totaalisesti ja rumihia tuli. Nyt he koettavat uudelleen  ja uskovat tällä kertaa onnistuvansa. Sen takia Kuusamon rajanylityspaikoilla on tungosta...."turistit" katselevat/kuvaavat  ..hmmm...maisemia....juu.
Mukamas maisemia me....
Se Raatteen tie....se...se....niitä harmittaa edelleenkin se selkäsauna jonka saivat.
Heh...sanon , taikka kirjoitan....Uutisissa oli 4 päivää sitten haastattelututkimus , joka kertoi että 80 % Suomalaisista kokee venäjän uhaksi meidän maallemme. Eilen tehtiin "uusi" tutkimushaastattelu jonka tulos oli .......että 65 % Suomalaisista ei koe venäjää uhaksi Suomelle. Heh....siis  4 päivää sitten tulos olisi ollut 20 % turvallisuusuhkaa ja nyt muutama päivää myöhemmin  35 %...
Muistaakseni.....veripunademareita/piilokommareita on meillä Suomessa noin   60   % koko kansasta. Juu....täh?...
Olisko käynyt nyt niin ,että viimeisessä tutkimushaastattelussa käytiin juuri ja vain  näiden  viimeksimainittujen ovien  takana.? Lyön vaikka  111  Euroa vetoa ,että tuo 80% on oikea.
Oho....sanon..kun katson ikkunasta pihalle !!...Lunta tulee melkein vaakasuorassa ja uskonpa huomenna teiden olevan ummessa. Jospa  kiinnitän   traktoriin kettingit.....ny on sen aika.
Sanoo:

3/1-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

ainiin..kissi tuli takaasin kothiin.