torstai 29. tammikuuta 2015

Tyhjiä lupauksia....hallitusherroilta...taas.

29/1-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Demarit lupaili eilen  että jos he ovat seuraavassa hallituksessa järjestävänsä 200000  uutta työpaikkaa.
Hehheh. Hohohohoho..
Kokomuusnainen iso pomo  ilmoitti ettei missään tapauksessa hyväksy  Fortumin herrojen  30000 euron palkkiota.........hyvästä työstä...ylimääräisenä  .....rahana..
Heheheh..
Myös muutkin puolueet  ovat samoilla linjoilla.....ainakin   mitä tulee erilaisiin  lupauksiin.....vaalien  lähetessä.....
Hihihihi..
Jos  hallituksen helppoheikit  luulevat että  tavallinen äänestäjä menee noin yksinkertaiseen  vipuun ja uskovat että ............."kuulkaas nyt...200000 uutta työpaikkaa"....tottakait me annamme äänemme demareille....niin ovat täysin oikeassa !!
Ovat.
Puna/veri/demari/kommarit ovat aina  osanneet juksata tavallista kansaa. ....200000 uutta työpaikkaa !!...voihan jesus sentään..!! Sehän on aivan mahdotonta tälläisessä  (rahaa Kreikalle...Espanjaan.....ties minne...)  tilanteessa.
Noh.....heti kun vaalit  ovat  ohitse......Fortumin ahneet herrat saavat haluamansa  "tasokorotuksen". Uusia työpaikkoja ei ole ilmaantunut ,eikä muidenkaan puolueiden lupaukset pitäneet. Suomi räpeltää yhä syvemmässä  taloudellisessa kurjuudessa....ja herrat hekottaa....
Heidän hymynsä on leveä.
Ainut joka  Suomen pelastaa on....... Perussuomalaiset. PS.
Uskokaa ny.

29/1-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.