tiistai 10. helmikuuta 2015

Ilokaasua takahampaalleni....taikka sitten ei.

10/2-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Minulla alkoi viimevuoden Joulukuun  26  päivä todella jumalatoon hammassärky. Jäljellä oleva viisaudenhampaani  "kipunoi"  tavattomasti ja jos kivunvoimakkuuden mittaa 1-10 , niin  särky oli ainakin sata.!!..OLI !!
Noh...eikun apteekkiin   ja buranaa ostamaan...400 satasta.Juu.
Kun muutaman päivän nakkelin naamaani nelisatasia kolmen tunnin  välein, yölläkin , niin kasisatasta hakemaan...mutta apteekkarilikka sanoi  , ettei niitä  saa , kun lääkärin määräyksellä.
Ja näkemiin.
Siis lääkäriin ja sain reseptin kasisatasille.
Hiphurraa...
Meni kolme päivää ennenkuin  ropit alkoivat auttamaan..tarkoitan  niitä 800 sia....3,5 viikkoa olin  buranatokkurassa...öin ja päivin...juu...."siinäyönäävaariihuukuuiii..lauleskelin..)
Heh. ..heh..
Ja antakaas olla......hammassärkyni ensin hitaasti  helpottui ja sitten loppui kokonaan.Noh...ekapäivä Tammikuuta vaimoni soitti Kauhajoen hampilääkärille ja  minulle sovittiin aika ....yhden hampaan poistosta...iloista kaasua käyttämällä...Siis ilokaasua...kello 13,00..juu.
Huh....eikai...juu.
Siis se olisi tänään...noin vajaan tunnin päästä...niin....olis....mutta eilen peruin sen ajan. Tuumasin että jos kerran hammasta ei enää särje...on turha mennä ......menköön joku muu...jolla on kiiruumpi..Heh...
Heh...
Toisaalta......jos nyt  kävisi niin hassusti ,että sitä saat...takahammasta alkaisi uudelleen  särkemään...mutta se ei ole mahdollista..kuulemma. Kun  hampaan juuri kualeentuu....se ei enää särje....mutta  jos se aiheuttaakin vaikka verenmyrkytyksen ......?? häh?
Noh.....niintainäin....hyvin harvahan on henkhiin jäänyt tänne mualimaan.....ja  siis ...aikansa kutakin...
Aikansa...
Juup.

10/2-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.