sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Pientä pulinaa....pukkaa..

22/2-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Oottakos muuten huomanneet  jännän  sattuman noilla isisisisiksen paholaisilla ja Muhammedin rosvojoukoilla silloin ennenWanhaan....aikoja sitten?
Niinkuin tiedätte  Muhammed oli aluksi rosvo/tappajajoukkion päällikkö ja kesken resuamisensa löysi kiven  kolosta valmiiksi kirjoitetun kirjan......Koraanin. Hyvä kirja siinä mielessä ,että Muhammed kapsahti  uskoon ja pikkuhiljaa alkoi lopettelemaan rosvoamistaan , sekä ihmisten tappamista. Tätä ennen  suuressa hokkupokkustempussa tappajille uskotettiin että jos kaatuu taisteluissa niin suoraa päätä taivhaaseen, siis paratiisiin ,jossa 72 nuorta naisimpiä odottelee  kikit  väristen.
Aikamoinen näky..sanoisin..
Noh...tänäpäivänä on taas sama juttu. Noille isisisisisiksen murhaajille on (taas)  jaattu avaimia joita ne killuttelee kaulassaan ja jos sattuvat kaatumaan murhaamishimossaan , niin paratiisi odottaa  ja ne  72 koskematoonta naisimmeistä.
On ne uskomattoman pöljää porukkaa..sanon. Jos ainut toive paratiisissa on ...nus...72 naisen kanssa, eikä muuta sillai niinku vaadi..niin ovat todella vähä-älyistä joukkoa. Ensinnä....pitää olla sillai  "huippukunnossa" että pystyy tyyryttämään 72 naisen seksuaaliset tarpeet ja jos sovitaan vaikka  3-5 päivässä....!..Kyllä isisisisiisisisisket   se on niin ,ettei se määrä vaan se plaatu.!!  Juu.
Plaatu.
Siis....piru on päässyt taas irti ja mellestää isisisisisisisisisksen joukoissa. Historia tulee toistamaan jälleen itseään ja sen lopputuloksena roiskuu veri sekä ruumiinkappaleet lentelee .Uskonnon varjolla , taikka suoraan sen kautta maailmalla on aina tullut tuhoa ja sekasortoa. Maapallolla on nykyisin 21000 erilaista uskontoa ja jokainen lahko  toitottaa torvet  vinkuen että vain heidän usko on se ainoa ja oikea.
Pöljät.
Noh...ainoa hyvä asia tässä nykyisessa maailman tilanteessa on se, että ihmiskunnalla on  todellisen puhdistumisen hetket käsillä. Tulee olemaan valtavasti kärsimystä ja taas kärsimystä ennenkuin  elossa selvinneet  aloittavat uuden ja paremman huomisen rakentamisen. Koko maailma tarvitsee tukkapöllyä.Ilman selkäsaunaa ei tapahdu mitään ja vasta sitten otetaan lusikka jälleen kauniisti käteen.
Uskokaa nyt....ihmiskunnalla  on todella kovat ajat tulossa!
Olkaa siis valmiit.

22/1-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.