sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Puinen risti ......(Tiitisen) ...takiako??

22/2-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Jaahas......
Aamulla  kello  08,15  tuumasin ,että mitäpäs jos sotken vaihteeksi polkupyörällä Teuvalle ja takaisin ,muttei siitä mitään tullut. Ei tullut.
Ensinnä meitin postilaatikon viereen oli tuotu yöllä sellainen  puujuttu ,johon oli niinku naulattu pienempi puunpalanen ja jos  mielikuvitusta käyttää , niin se taitaapi olla   risti....Sen kärki oli osoitettu suoraan meidän tupaa kohden.........Juu...uskovaasekko asialla..??...Tiitis/uskovaaset..?
Kait sen tarkoitus on niinku "suojella" mua ja meitä pahalta maailmalta...Räikön Räähkän  joukoilta , sekä vaikka itte isisisisisisikseltä... Toisaalta jos sen tarkoitus on vaikka peliästyttää ...niin heherheheh...jos te miehiä ootte , ettekä pelkää mitään , niin sovitaanpas aika jolloin tulemme keskustelemaan sillai...."sivistyneesti"...heh....naamakkain.....köh..
Vaikka tuolla meitin pellolla....kaikes rauhas...eikä virkavaltaa kutsuta ennen, eikä jälkeen "keskustelun".
Ei kutsuta.
Lyön vaikka vetoa että sen keskustelun jälkeen ette enää kiikuta minkäänlaisia puunpalasia ihmisten  postilaatikkoiden viereen......juu. Ei..ei...emminä niinku henkiä ota...kunhan vaan taputtelen sillai ystävällisesti poskipäihinne...köh..läps..läps...aiaiaiaijai..
Sitten se pyörääly.....Jo Onnelan kohdalla käännyin takaisin, sillä lumiauran kuski ei näköjään musta tykänny, sillä se ruiskautti  märän sohjoisen lumen mun niskaani....ja muuaallekin kruppiani...Tuntui todella "kivalle"  kun märkä vesiruikku alkoi valumaan niskasta alas kohden persuuksiani...Kaiken huipuksi kaaduin kaksi kertaa .Oijee..ja muksista.
Nyt olen kuiva ,kaffia juanu ja muutenkin taas pirteässä kunnossa.
Jup.

22/2-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.