lauantai 21. helmikuuta 2015

Tiitisen lista poiki uhkauksia...

21/2-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

"Omotiverad glädje"....
Ja kenellehän annetaan..."Goub de gråcea ".......sillä allekirjoittanut on saanut 4 uhkausta  julkaistuani  blogissani sekä  fb:ssa  sen kuuluisan Tiitisen listan.
Sen on todella tärkeää ,että tulee uhkauksia  sillä tämä todistaa listan olevan yhä kovaa kamaa  nykyisessä Suomessa ja taitaapa olla myöskin ulkomailla. Saattaa olla Stasin vanhoilla äijjillä  kuset ns pöksyissä....ja meidän  "räikön räähkillä" myös. Niinhän sitä sanotaan ,että täydellinen vakoilija on sellainen ,joka ei ole koskaan  paljastunut , mutta niitä taitaapi olla aika vähän.
Nyt...saattaa paljastua lisää..??
Tekisi mieleni kirjoittaa ,että te saatanan pulloposkiset hämärähiipparit punaresuperseet....mutta en niin tee...
En tee..taikka kirjoita....mutta näköjään se tuli jo esille.
Antaa siis tulla vaan....uhkauksia  ......kerään niitä talteen.....juu.
Muutaman lisäkameran käyn ostamassa heti   Maanantaina.....saattaa olla että tuolla pelloilla  hiippailee susipari , taikka kenties punainen karhukin..
On se perkeleellistä tämä Suomen tilanne. Koko ajan täytyy olla varpaillaan erään maan suuntaan. Herra Putlerillahan ei ole kaikki ns tallella...ja vaikka moni sen tietääkin, niin ovat turvat tukossa. Syy on tämä...........:
Suomi on edelleenkin venäjän vallan alla. On aina ollut.
Ja tulee olemaan.
Täällä noin puolet kansastamme   on puna/veri/demari/kommareita  ja se on paha asia. Vaikka ns kommunistit ovat (mukamas) hävinneet jonnekin , niin he ovat saunan nurkalla kyttäämässä luokkasodan hengessä.He saivat aikanaan niin suuren veriaterian ,että se on riittänyt tähän päivään saakka , mutta nyt poskensa kalvenneina himoitsevat uutta verta lippuihinsa.
Putler on heille herra Ylijumaluus.Tämä "ihminen" avaa uudelleen jo arpeutuneet sotien haavat ja niistä valuva veri on heidänlaisille  todellista mannaa ,että  ihanaa uutejuomaa.
Muistakaa.....herra Putler  ei ole....DUMMKOPF...kaukana  siitä. Hän saa voimansa suoraan pirulta.
Näin sanoo  SHIKAN.....
Minä.
Toxwei ditxecn wiapdoobe awigait....!!

21/2-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.