perjantai 20. helmikuuta 2015

Tiitisen listasta paskantavaan ex pressaan..

20/2-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

Eilen illalla kävi muutamia vieraita , sähköpostini sirisi , sekä puhelimessa  pulajin aikalailla.
Juu..uu...se  se...julkaisemani Tiitisen listahan se  ..... se se...
Juu.
Tuataa....sain Espoossa asuessani vuonna  1977 valokuvia eräästä Suomen pressasta , joka toikkaroitti yhdellä ulkomaan matkallaan surkeasti. Hän kyykisteli  kännipäissään erään puskan takana , kusi pitkin katuja sekä paskansi yhden  Ranskalaisen pariskunnan edessä. Jopa nämäkin tunnisti meitin pressan ja olivat todella ihmeissään...
Espoon tuttuni oli sattumalla samaisessa paikassa ja samaan pas...aikaan ja hänellä oli kamera mukanaan. Nap..naps  ja naps...se napsahteli. Filmille tarttui  todella  "rautaista" kamaa , mutta yrityksistään huolimatta tuttuni ei saanut kuviaan  myydyiksi mihinkään lehteen. Ei Hymykään hymyillyt , eikä senaikainen  Nykyposti.
Ei.
Ahaa.....näköjään joku siellä arvuuttelee paskantajaksi...Kek.....mutta eipäs ole oikea arvaus...Ei ole. Tämä kyseinen  herra on edelleenkin elossa.....ja siinäpäs teillä onkin sitten miettimistä.
En nyt tarkkaan...enää..."muista" missä ne  kuusi kuvaa minulla ovat...saattaa olla että ne on kadonneet..taikka mistäs sen tietää vaikkeivat olekaan.
Jesus....tässä nykyisessä nettimaailmassa....olis..olis....mutta kun ei ole....ei ole.
Tjaahas....illalla luokseni tulee eräs toimittaja.....saattaapi olla ,että meillä on aika mielenkiintoista asiaa...sillai puhuttavaa laidasta  laitaan..??
Ettei vaan Tiiti.....??
Voi ollakin.

20/2-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.