maanantai 30. maaliskuuta 2015

Dodge Monaco sekä 25000 markkaa...

30/3-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Moi..!

Olin eilen Hesassa ja koska kävin Töölössäkin , niin muistin yhden hauskan tapauksen .
Hehheh.
Samassa  kaupunginosassa oli autoliike ja  he myivät sekä uusia että käytettyjä autoja...................
Juu.
Yksi Lauantai  hölkkäsin autoliikkeen ohitse ja koska   kadulla mainostettiin yhtä autoa....niin minä tietysti siitä kiinnostuin toden teolla. Ensinnä auto oli Dodge  Monaco sellainen   todella hieno ja  hyvän näköinen , sekä ns  rättikatolla varustettu. Autossa oli kaikki herkut ,eikä hintakaan paha ollut.......vanhaa markkaa 25000.......vain ..mun mielestäni...
Soli muistaakseni vuodelta  1974.
Ja eikun autoa tutkimaan....ja kiinnostunut olin.
Kunnes...:
Takaani kuului miehen ääni joka sanoi..."Mitäs siinä autoa nojailet..?..raavit maalipintaa vaatteillasi....ja selvästi näkee ,ettei sinulla ole aikomustakaan ostaa mitään....ei taida olla varaa....??...joten häivy...mene matkoihisi siitä....hop...hop...hop.."
Ja minä menin....Siinä kävellessäni ajattelin,että voi pers#"!#"le#"!sentään...olipa myyjä...huh.. ja annas olla vastaani käveli  Peltosen Rainer  , hyvä tuttavani , joka liikkui  samoissa merkeissä ja oli ostamassa uutta autoa...mutta eri liikkeestä ,kun siitä joka ajoi mun   matkoihini..
Kerroin Rapelle  ,miten mua kohdeltiin ja melkein samalla  hetkellä meille tuli samanlainen tuuma...ja sitä toteuttamaan...
Juu.
Rapella oli nyrkissä , taikka  massissa 40000 markkaa ja siitä hän ojensi minulle 25000 markkaa ja se taskussa kävelin uudelleen siihen "mukavaan" autoliikkeeseen ja  menin suoraan sen  "mukavan" automyyjän eteen ,sekä ojensin käteni....jossa oli tukku rahaa , sekä  sanoin.
"Nohiin.....kävin  pikapikaa hakemassa pankista 25000 markkaa..tililtäni meinaan....ja nyt minulla olisi  se  summa jolla voisin  ostaa tuon Dodgen...."
"Ohoh..vastasi se "mukava" myyjä....sehän sopii oikein hyvin....hakuatko koeajaa ensin....??"
Mutta minä vastasin...."Ehei kuulkaas....teit niin ruman tempun ,kun  luulit verkkariasusteisen olevan  köyhän retaleen ja ajoit minut pois  tuon Dodgen luota...joten sitä en tästä   liikkeestä osta...vaan menen  muualle .........ja  muistan mainostaa millainen paska  myyjä olet ,sekä varoittaa ettei  tänne kannata tulla autokaupoille............joten näkemiin vaan..ja moi."
Mulla ja Rapella oli kuulkaas aika  hauskaa ja  sitä tapahtumaa me muisteltiin aina kun tavattiin  ja näköjään myös tässä blogissani myös.....tänä päivänä.
Opetus...: On hyvä tuntea  varakkaita ystäviä.
Jee.

30/3-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.