maanantai 16. maaliskuuta 2015

Helesingin kuulumisia.....

16/3-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

Ajelin  viikonloppuna pari päivää isooskylääs...= Helsingissä sinne ja tänne ja vähän tuonnekin suuntaan.Kävin katsastamassa vanhoja paikkoja , kuten Tapanilassa erityisesti Yläkaskentie 27 , Keijontiellä Vallilassa , Sturenkadulla , Radiokadulla, sekä tottakait Nilsiänkatu 21....
Juu.
Tapanilassa jäin melkein suu auki.....koska jokapaikassa lojui tummahkoja Somaaliaasia....räkien ohikulkijoiden   kintuille ,sekä mitä ilmeisemmin suunnitellen uusia raiskauksia Suominaisiamme kohtaan...........sillä  sen ne kyllä osaavat.Parhaiten.
Lusuhousut.
Ainiin..en mikään rasisti ole...en..pois se minusta sanon...Mikäli niiden Soooomaaaliiaasten tänne tulemisen tarkoitus  on  etsiä työtä , koulutusta , sulautua meidän yhteiskuntaan rehellisinä kansalaisina , niin tervetuloa vaan.... Mutta jos he käyttäytyvät suurimmaksi osaksi   kuten nyt viimeaikoina  ovat tehneet , niin menkää nekrupoijaat takaisin omaan maahanne......ja raiskatkaa omia kansalaisianne..
Pääsisitte hengestänne alle tunnissa...Omassa   maassanne.
Jees....se Tapanilan Yläkaskentie  27 .....oijee....juuri siellä asuessani vuonna 1969 sain sen täysosuman vakiossa ja summa oli kahden vuoden palkan suuruinen....= 14,750  vanhaa markkaa.. Siitä olen ainakin kaksi kertaa kirjoittanut blogissani....mutta toistan osittain tapahtuman...:
Näin:
Olin juuri veikannut vakio-otteluita kuponkiin, kun sanoin senaikaiselle vaimolleni.."että minähän olen selvänäkijä ja siis laitan oikeat numerot "...Ja laitoin. X11 X22  222 sekä   (??? hehheh) ....ja kun täytetyn kupongin vein lähellä olevalle kioskille , niin sanoin siellä olevalle  tytölle ..."jos haluat saada täysosuman , niin kopio  mun kupongistani  sarake  7"....
Arvakkaapa oliko likka säikähtäneen näköinen ???...Oli  ja  äkkiä paukautti luukun kiinni , kun minulle ojensi kopion veikkauslapusta....Luuli että olen täyspopi..
En muuten oo..varttia vajaa...köh.
Sitten kun tuli Sunnuntai ja tulokset tuli radiosta..niin siinähän se oli..!!
Täysosuma.!!!!
Samana iltana , taikka yöllä  tarkemmin , heräsin  noin kello 02,00 miehen ääneen , joka sanoi..."Tämän  minkä sinä sait on forskottia ja tulet saamaan miljoonia ja osalla niistä sinun pitää rakentaa pyrämidi" Kaiken huippuna  saman äänen kuulin  vielä 2 kertaa.......joooteen...??!...
Häh???.....hmmm??
Siis se sana  Förskottihan ennen tarkoitti ....förskottia....että sai rahaa ennen tulevaa tilipäivää sillai niinku ennakkoon...Juu.
Ei oo vielä tullu.....ne milioonat.....ei ole näkynyt. Kuitenkin tiedän että joku päivä ne tulee ja sitten....ja saattaapi olla että juuri sen takia ramppaan hesassa.....kenties tulevaa asuntoa katselemassa..??
Asuin aikoinani Hesassa vajaa   18 vuotta ja tykästyin jollain  tavalla kuitenkin....asfaltiin/kivitaloihin....ja siihen ,että oli ihmisiä ympärillä. Täällä maalla   "kukaan ei ole profeetta "  ja  liikaa helvetillistä kateutta...
Juu.
Ahaa....nyt joku kysyy..??
Mikä ihmeen pyrämidi..??
En ole itsekään aivan varma  , taikka olenhan  minä...ja......
Myös  Ojasen Taisto  tietää  , joten menkää  kysymään häneltä.. Taisto asuu lähellä Kauhajoen cittaria.............
Näin.

16/3-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.