torstai 2. huhtikuuta 2015

Kantalahdessa näkyy panssareita....!!

2/4-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

Onneksi aprillipäivä meni ja saadaan   keskittyä  tärkeisiin asioihin....kuten Vienanmeren suuntaan......................
Siis:
Jo parisen vuotta on  venäjän/Suomen..(Sallan sekä  ..kolarctc ohjelman) puitteissa  touhuttu suoraa  ratahanketta Sallan keskukseen  ja kun hanke on valmiina niin sitäkautta on oivat  yhteydet  sotatarvikkeiden raijaamiseen  Suomeen.
Nimittäin Kannanlahteen  (Kantalahti)  ja sen  lähiympäristöön on "kasattu"  valtavat  määrät polttoainetta...........tiisseliä. ....jumalattomasti!!!   Aivan "sattumalta" kävin omin silmin "katsomassa"  tilannetta ja jos olisin vaikka Suomen armeijan ylipiällikkö , niin huonosti nukkuisinpä yöni.........todella  huonosti. Alueeella on lisäksi  erilaisten ajoneuvojen  (höökivaunujen )varaosia/tarvikkeita/työkaluja niin paljon ,että  melkein luulisi  uuden jättiDildmyymälää avattavan sinne piakkoin. Asian tekee vielä kummallisemmaksi se, sillä polttoainesäiliöt ovat naamioitu , taikka ne ovat peitetty näyttämään aivan tavallisilta  maakumpareilta. (kuka sitä maakumpuja ...epäilee...??)
Eihän?
"Kumpuja" on  tasan  45 .........sekä maanalaisia kellareita  26. Lisäksi vanhoihin rakennuksiin on  tehty (varasto) lisäkorjauksia .....eikä kukaan ulkopuolinen pääse niitä lähellekään. Melkein "näin" että  kantalahdessa on jo nyt  valmiina  320 panssarivaunua/telaketjuajoneuvoa   ja jokainen on piilotettu katseilta..mutta ei .....(Slava Bogu)  aikamatkustajalta.....Tähän kohtaan tekisi  mieleni laittaa..."vanha...SF 11/SF 12".....ja joka etsii niin löytää.......sanoisin..
Siis.....suunnilleen 80 km erottaa Suomen Kannanlahdesta....eikä se ole matka eikä mikään...
Juu.
Täs joku päivä  , taikka yö ajattelin "matkustella"  Karjalan nurkille..jossa pikkuhiljaa kätöset ne kukkuu.........Tiesmitä siellä tapahtuu...sillai salaa...meinaan....
Olkaamme siis valppaina.

2/4-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.