perjantai 22. toukokuuta 2015

Kai Salomaa ja mun nyrjähtänyt nilkkani...

22/5-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

Ahaa...

Ajelin eilen iltasella Karvian suunnassa  tarkoituksena käydä tutkimassa Salomaan  Kain  katoamistrageriaa ja meinas  auto alkaa kiusaa tehdä ja tekikin...
Heti kun pääsin siihen maastokohtaan , mettätieä , jossa  Salomaan  maatuneet jäänteet pitäisivät olla...autostani puhkesi takarengas...vasen.....
Siihen  kohtaan tietä oli joku hyväkäs nakannut teräviä  pellinpaloja ja nyt jo ruostuneet ,enkä niitä ajoissa havainnut.
Ja siis renkaan vaihtoon..Varmuuden vuoksi lähdin kävellen eteenpäin , mutta  jalkani osui juureen ja  nyrjäytin oikean nilkkani.....auts..
Tiesin kokemuksesta että hetken päästä alkaa jumalatoon kipu  ja niin siinä kävikin...toinen auutsh..
KIltisti klenkkasin takaisin autolleni josta oli sillä välin puhjennut toinenkin rengas.....takaa oikealta...pellinpala jälleen....Onneksi lähellä asuuu vanha tuttuni 35 vuoden takaa ja hänellä on mersuja paikat pullollaan  ja sain  rengashommat tehdyksi...taikka en minä mitään tehnyt....kinttuni   takia. Kaveri hoiti hommat.
Kiitti...
Nyt jalkani on edelleenkin arka, hiukan paisuksissa ja sen ympärillä on sukka jossa pullottaaa voikukan lehtiä. Vanha konsti se on...turha on mennä lääkäriin ,sillä siellä on huonosti Suamea  puhuvia Virolaasia...ja kun voikukan lehtiä laitat noin  muutaman tunnin välein , kinttu tulee kuntoon.
Eri asia olisisi  ollut jos jalka olisi vaikka murtunut..
Jaahas...
Tulee melkein mieleen että kannattaako sitä Kai  Salomaan mysteeriä enempää tonkia.....mutta koska olen aikamoinen jääräpää, niin heti kun kinttu on kunnossa......mutta en aja autolla liian pitkälle..kävelen vaikka......ja   tiedä häntä vaikka  Salomaan katoaminen  selviää...??
Taikka sitten ei.

22/5-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.