perjantai 8. toukokuuta 2015

Parturista/siankuseen, sekä Jutta Urpilainen.

8/5-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Käväisin  aamusella parturissa ,jossa lyhennettiin  ohimoiltani haivenet sekä  tehtiin sillai hiukkasen siistimmän näköisen Mattilan poijasta. Poninhäntääni ei koskettu. Se on jo 65 senttiä piiitkää.
Siinä parturintuolissa istuessani muistin..taas....että jos mennään eteenpäin  sellaiset muutama sata vuotta , niin senaikaisilla ihmisillä ei enää kasva hiukset.
"Olemme" silloin täysin mulipäitä.
Ja syynä on  ihmiskunnan henkinen kehitys. Tämä meidän nykykarva-aika juontuu pelkästään satojen vuosituhansien  apinarasituksesta  ja karvat liittyvät siihen olennaisena  osana .Kun ja jos ihmiskunta kehittyy henkisesti eteenpäin  niin sodat jäävät historiaan ja samalla karvat päistämme.
Voidaan vain kuvitella sitä  hyväntahtoista hirnumista tulevaisuuden ihmisiltä , kun meidän aikakautemme vanhoja valokuvia/tallenteita katselevat. Heidän silmissään näytämme  todellisilta  apinaihmisiltä....
Tulevaisuuden ihmislaji tulee olemaan  kaljupäitä. Myös naisimmeiset.
...
Sitten menkäämme siankuseen.
Nimittäin..joka ikinen kevät , sekä sitten syksymmällä maantiet valtaavat kusenajurit. He rymistelevät suurilla jättitraktoreillaan sinne ja tänne perässään  jättitankit joissa  on kymmenettuhannet litraa sian/lehmän kusta.
Juu..... se kamala haju....!!
Hyi...
Ja eivät  tietystikään  anna tietä  autoilijoille...Noin 3 viikon aikana  he ovat teiden  tukkoina  ympäri Suomen ja koska  traktoreita ajavat keskenkasvuiset  haivennaamakollit , niin mitään kohteliaisuussääntöjä eivät tunne......Vaikka heidän perässään roikkuu  kymmenet viittäkymppiä ajavat autoilijat/rekat , niin  siitä huolimatta, taikka kenties juuri siksi eivät väistä esim bussipysäkeille.
Taitavat  tahallaan kiusaa tehdä.
.....
Lopuksi Jutta Urpilaiseen...ja siis Demareihin.
Sehän on täysin selvää minkä takia demadit saivat jytkytappion käydyissä  vaaleissa. Suurimpana rahojemme  jakamisessa  ulkomaille kunnostautui juuri Juttarouva ....."vakuuksia on.."....ja lisäksi Jutan  todella halveksiva tyyli  työtätekeviä kansalaisia kohtaan.
Käydyissä vaaleissa ei olisi auttanut Jutan mustat verkkosukatkaan. Myös isoon Paavon  mainostaulu toissavaaleissa..."Pöö"  oli aikalailla kummallinen  ja kenties jo sieltä saakka Demadeiren alassyöksyminen oli alkanut..?
Noh...vajaan 4 vuoden päästä on  Perussuomalaiset suurin puolue  29 %:sella kannatuksellaan ja saattaa olla että Demareiden  aika on kokonaan ohitse. Työtätekevät  ovat juuri heitä....Perussuomalaisia...eikä heidän lipuissaan/kravateissaan näy  veri/puna/kommunistien  punaväriä.
Kommunismi on  kohta aikansa elänyt.
Onneksi.

8/5-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.