keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Selvänäkökykyni.....ja Die Zukunff.

13/5-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Katselin eilen illalla ennen venäjä Suomi jääkiekkomatsin alkua pelaajia ja etsin heistä ns häviön merkkejä........
Ja löytyihän niitä.
Jälleen kerran......satoja..satoja kertoja olen ennen  jonkun urheilusuorituksen alkamista nähnyt kummalla joukkueella on häviön merkit ja  99,99 % :sesti olen onnistunut veikkaamaan oikein. Jos saisi antaa veikkauspanos vaikka  muutamaa minuuttia ennen  pelin alkua....niin olisin melko rikas mies.
Ja sitä häviön merkkiä edelleenkin kummastelen.
Mikä se on?
Mistä se muodostuu?
Miksi se näkyy?
Mitä se on?
Onko se  joku energiamuoto jonka näen?
Varsinkin   tummanpunaisesta peliasusteesta se näkyy , sekä määrätyn sinisestä väristä. Valkoinen , keltainen, musta , oranssi ,sekä muutamastä muusta väristä  häviön merkkejä ei näy. Vaikuttaa siltä että  juuri sateenkaaren värit..  punainen sekä sininen........niissä on se salaisuus....
Jaahas.....kiirus alkaa kohta olla.......meinaan.....70 vuotta kohta huitelen ja  tiimalasis välillä rapisee klimppistä soraa. Perskutti !!......olisi korkea aika  laittaa  Mattilan poika  tarkkoihin tutkimuksiin...ei pääni takia..vaan tuon  selvänäkijäkykyni takia. Edelleenkin..toistan tämän :
Tulee aika ,jolloin  valokuvanäkökykyni tullaan  todistamaan ja sitten  taivastellaan että olisi ja olisi ja olisi ja olisi.....Ekku Mattilan kykyä pitänyt uskoa.
Uskokaa ny.

13/5-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.