maanantai 15. kesäkuuta 2015

Bio - rytmi...huonohko päivä...irronnut kiristäjä.

15/6-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Parisen   päivää sitten kirjoitin  ihmisen Bio rytmistä , joka tarkoittaa  että jos kaikki 3 elämän  viivaa ovat alaspäin menossa , sekä kohtaavat ristin muodossa. Meillä jokaisella on sellainen "huono"  päivä ja silloin menee kaikki päin mäntyä.
Jos hyppää sinä päivänä vaikka laskuvarjolla niin   voi olla että varjo ei  aukenekaan  ja töms.
Jos menee uimaan niin saattaa hukkua.
Jos leikkii venäläistä  rulettia , niin takuulla  revolverin iskuri  osuu juuri  patruunapesän  ainoaaseen patruunaan......ja ..pum.
Jos korjaa vaikka autoaan ja nosturi on huonosti laitettu....ja auto putoaa  päälle.....
.......
Olen  useasti  kirjoittanut että oma huono Bio rytmipäiväni  on noin 14/6...joka vuosi. Jo vuonna 1988 sen huomasin lukiessani  päivä/lenkkikirjaani ,että  14/6  sattui/tapahtui kaikkea muuta kuin hyvää.....Murtui jalka...murtui ranne...murtui   peukalo....yritettiin tappaa...ja muuta vähemmän mukavaa....
Vuoden  1988  jälkeen olenkin koettanut tahallani varoa  14/6  päivää.....sillai varmuuden varalle ja olenkin  onnistunut  välttämään kenties tulevat katastrofit.....kuka sen tietää...
Noh....2 päivää sitten tuumasin että jospa alankin  vaihtaa autoni alatukivarren puslaa .Ajattelin että jos sen teen seuraavana päivänä...14/6..niin jotakin  saattaa sattua....juu.
13/6  siis  auton etupää  tunkille, tuet visusti alle    ja eikun töihin. Aamulla kello 08,00 aloitin ja illalla noin olin jo siinä vaiheessa että jousta kiristelin kahdella kiristäjällä. Autotallissa , taikka työpisteessäni.
Jousi oli  kiinnitettynä  penkkiin ja  olin sitä kiristämässä kaikessa rauhassa , kun se yllättäen irtosi ..meinaan  ensin toinen kiristäjä ja millisekuntti sen jälkeen toinenkin.Arvakkaapas kuinka lujaa se jousenkiristäjä  lennähti  pitkin  huonetta??...Se poukkoili sinne ja tänne ja alussa osui  pystyporakoneeni  yhteen visustoon  ,sekä käänsi sen aika mutkalle.
Tumps.
Jos......naamani olisi ollut sen sinkoutuvan kiristäjän kohdalla...??... juu.
Noh....samana  iltana.....kello  18,30 nurkilla  ambulanssi  tuli    pihallemme, joka taas on aivan eri tarina.
Tälläistä tänään.

15/6-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.