torstai 11. kesäkuuta 2015

Bio rytmin hankala päivä.....

12/6-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

3  päivää sitten tuumasin ,että jospa ajelen (taas) Ivaloon ja käväisen vaikka Koppelon kautta  Veskonniemelle , sitten veneen kyydissä Sarminiemeen ja sitten Kikunuoran salmen kautta Peskanlahteen, jossa maastoauto odotti ,sekä sillä 9681 tietä Nellimmiin  ja niinpä sitten teinkin.
En juuri nyt muista minkä takia sen reissun tein....pakkaa  tuo alts..hatlks..palrts..joku vaiva olla päällä , mutta olkoon.
Pää-asia on se ,että  tuloksia taas tuli........
Juu.
.......
Tuota.....kohta on jälleen se mun "päiväni"  se josta olen monesti maininnut. Siis 14/6. Jokaisella ihmisellä on elämässään ja jokaikinen  vuosi ns huono päivä. Silloin yhtyy  terveysviiva, sydänviiva sekä elämän viiva ja jos ne tekee ristinmuodon, niin ohoh...
Sellaista "ristiä" kantsii  varoa sillä jos ei varo , niin voi noutaja napata . Esim  uimaan ällös mene.Laskuvarjolla älä hyppää.Tee töitä korkealla telineellä.Taikka älä missään tapauksessa leiki ns venäläistä rulettia....Takuuvarmasti sen revolverin  rullassa oleva ainoa panos  osuu iskurin kohdalle ja......PUM. Sille huonolle päivälle saattaa syntyä aivan tavallinen sydänkohtauskin....ja se on sitten siinä.Pahimmassa tapauksessa.
Tum..tum..tum..tum...ja top. Meinaan syrämen lyönnit.
Das Ende.
Kuten  arvaattekin , taikka tiedätte kysymyksessä on ns  BIO rytmi.
Jaahas. Jospa menen asioille.....menkää tekin.
Moi.

12/6-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.