tiistai 2. kesäkuuta 2015

Erakon taposta epäiltynä.....

2/6-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.





Nyt tulee  "paha".....

Toukokuussa   2001  ostaa pätkäytin Seppo Rajamäeltä vanhan, mutta "hyväkuntoisen"  Opel Asconan...harvinainen kullankeltainen väri...tonnin siitä maksoin..
Mutta mitä...pas....!!1  Melkein  heti auto alkoi kenkkuilemaan ja jätti mun tielle useamman kerran.....Kerran Tampereen Tesomaan ja kaksi kertaa  Porin paikkeille...
Ja mua  alkoi sillai ituttamaan..isolla  Veellä....!!
Noh antakaas olla.....yksi tuttuni oli Viroon lähdössä ja kysyi lainaankos  Opelia ja tottakait   lainasin. Muistutin että auto on  pas....ja että se syö öljyä enemmän kuin pensaa...
Juu.
1/6-2001   tuttuni tuli Virosta  ja Opeli oli  hänellekin vihoitellut koko matkan ajan ja sitten se simahti   mun pihaan lopullisesti 1/6-2001  illalla.....puuuf.
2/6  soitin Kauhajoen paloasemalle ja kysyin että saakos polttaa vanhan paskan auton ja ne sanoi ettei saa....mutta minähän en siitä puheesta välittänyt..vaan hinasin Opelin tuonne meidän pellolle ja tuikkaisn koko höskän palamaan....ja hyvinhän se paloikin.
Samana iltana..siis  2/6-2001  Milla  vaimoni kävi putkauttamassa meille uuden muksun ja synnytystapahtumassa olin tietysti mukana...sekä muutamia  valokuviakin otin...
Juu.
Non viikon kuluttua kävin kuvat kehittämässä  ja ne oli piirongin päällä...savuava Opel sekä  meitin uusi poikavauveli. Ja  niin  kului  noin 2 kuukautta sekä viikon verran......21/8-2001  aamulla kello  08,12 ovikelloni  pirisi ja oven avasin.....!!!..Häh???....Portaillamme seisoskeli  pari poliisia  ja mukaan käskivät tulemaan ja minä menin...Kysyin että miksi?? ja he sanoivat että taposta minua epäillään ja todisteet ovat vahvat.....kuulemma.
Minulla oli monttu auki....täh??
Ja asemalle, jossa mua  vastapäätä pöytää  istuskeli  Vaasalainen  KRP...Tapani Tikkala. Juu.
Siinä me juteltiin ainakin tunnin verran . Tänä aikana poliisit olivat  tehneet   asunnossani  kotietsinnän ja tottakait löytäneet sen valokuvanipun jossa oli muutama kuva siitä savuavasta kullankeltaisesta   Opel Asconastani.
Ja ne kiikutettiin mun eteeni.....ja keskustelu  alkoi:
" Noniin..sanoi Tikkala....on kuule paree  tunnustaa...meinaan...Ilmajoen Nopankylässä löydettiin 17/8-2001 tapettuna  eräs erakko  ja  15/8-2001  yönä  sinun kullankeltainen Opelisi on nähty ajelevan  samalla  alueella...ja tutkimusten perusteella  ruumista on siirretty ainakin kerran autolla  ja voimme olettaa että ajattelit ruumiskoiran vainuavan ruumiin hajun autosi takaloosterissa ja sen takia olet  polttanut Opelisi ettei todisteita sinua vastaan löydy....vai mitä vastaan Ekku"?
"Ahaa  vastasin....olen siis polttanut Opelini  15/8-2001 jälkeen ??...niinkö"
"Kyllä asia on niin vastasi Tikkala".
"Väärin  sanoin...ja  jatkoin.....onkos   teillä suurennuslasi...???  ja sellainen kyllä löytyikin.Sitten sanoin Tikkalalle että tutkippas  palavan Opel auton ympäristöä  ja Tikkala tutki...tutki..tutki ja taas  tutki...ja hetken  päästä hän päästi selvän kirosanan....keles.....tyyliin.
"Voikukkia...sanoin....keltaisia voikukkia....voikukkia...palavan   Opelauton ympärillä....ja sehän   kertoo enemmän kuin tuhatsatayksi sanaa että silloinhan täytyy olla kevät.....ei missään tapauksessa syksy....ei  15/8-2001...ei..ei..ja ei.
Kevät.
Sitten  jatkoin....."otittekos sen piirongin päällä olevasta valokuvanipusta  muutaman kuvan juuri syntyneestä meitin poikavauvelista...pojastamme , joka syntyi   2/6....ja huomasitte varmaan ,että sen palavan Opel Asconan  kuvat olivat suunnilleen sen valokuvarullan alku, sekä keskivaiheella...ja eikös ole vahvat   todisteet että olen syytöön ..vai  mitä??"
Tikkala  otti kännykkänsä ja soitti  Vaasaan......tyyliin..." juu minä täällä taas....Ekku on syytöön..juu..syytöön....khöm...juu....kröhm...tilanne puretaan ja kuulustelu   päättyy...kuitti".
.....
Jk: Sinä  15/8-2001  yönä samaisella Nopankylän alueella ajeli entinen yövartija...tapansa mukaan, vaikka oli ollut eläkkeellä jo useamman vuoden...vanhasta  tavasta....edestakaisin...ja arvakkaapas millaisella autolla...??
Just. Kullankeltaisella Opel Asconalla.
..
Toinen Jk.  Erakon surmaan syyllistyneet  onneksi  joutuivat kiinni....tummapukuisia  miehiä  ja saivat  noin 10  vuoden tuomiot teostaan.
Juu.

2/5-2015.
Ekku  Mattila.
Aikamatkaaja.