tiistai 23. kesäkuuta 2015

Uskonsota on menossa.

23/6-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Isisisisisiiksistä....

Kautta  maailman historian on  verisiä uskonsotia tapahtunut. Vuoden 1096- tähän 2015 on  kristityt sekä muslimit tappaneet toisiaan .Ihmishenkiä on menetetty kymmeniä miljoonia   ja  tuhansia kaupunkeja poltettu maan tasalle. Pyhä Jerusalem on tuhottu useita kertoja....
Useita kertoja.
Paavi  Urbanius sen aloitti 1096 ja sama tahti jatkuu edelleenkin. Juuri nykypäivän Syyrian Akkossa tapahtuu  veristä uskonsotaa .1187-1192 samassa paikassa  Kristityt murhasivat  kolmisen  tuhatta  sotavankia, muslimeja jokainen.
Voisi melkein uskoa, taikka luulla ,että  jälleensyntymien kautta nämä murhat tapahtuvat ja nyt ovat niskan päällä muslimit.
Isikset ovat murhaajajoukkoa se on selvää jokaiselle.
1187-1192 olivat Kristityt muslimien mielestä murhaajajoukkoa.
Juuri uskonsodat  ovat vaatineet eniten  ihmisuhreja. Ei tarvitse olla kummoinenkaan ennustaja joka  varoittaa että maailma on kohta järkyttävän uskonsodan keskellä. Tulee aika jolloin  saa tehdä valinnan........"käännytkö  meidän uskoon ja jos et niin pää poikki".
Kun katsomme aikamatkaajan silmillä noin 100 vuoden päähän , niin  Suomessakin on vallalla Islamilaisuus. Me , tulemme olemaan kohta katoava ihmislaji.....Kristityn ominaisuudessa....
"Vaikka koirat ne kun haukkuvat,,,jatkaa karavaani  vääjäämättömästi kulkuaan".
Kuulemma Egybtiläinen sanonta.
Ja ihan hyväkin.

23/6-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.