perjantai 31. heinäkuuta 2015

Kansanedustaja Olli Immonen ja Ekku Mattila.

31/7-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Joopajoo......

Kun  Kansanedustaja  Olli  Immonen  puollusti Suomea/Isämaatamme "monikultuurisuutta" vastaan   ja vakuutti taistelevansa  kaikin keinoin  arvojamme puolesta , niin jopa syntyi jumalatoon haloo sekä meteli lehdistössä/televisiossa.!!!
!!!!!.
Myös minun mielestäni "he" ovat maahamme tervetulleita , JOS  haluavat tehdä työtä   yhteiskuntamme eteen , lakejamme kunnioittaen ja jättämällä naisemme rauhaan.
Mutta.....:  "heissä"  on  niin "kirvesmiehiä"...(kirveellä tappajia)... naisten raiskaajia...sekä ennenkaikkea he  nauttivat yhteiskuntamme antamista sosiaalieduista.
Ei mene kuin suunnilleen sukupolvi , niin Suomalaiset ovat  kusessa. "He"  sikiävät jänisten lailla ja sitäkautta tulevat täyttämään ensin koululaitoksemme/työpaikkamme/valtion virastot. Ennenkuin huomataan he pääsevät   erilaisten vaalein avulla yhteiskunnan  huipulle eduskuntaan saakka ja silloin  he ovat vallanneet Suomemme.
Kun tämä tapahtuu Suomi on menetetty kokonaisuudessaan.
"Monikulttuuriset" ovat vallanneet maamme lopullisesti.

######

Niin......!!....Immonen on PERUSSUOMALAINEN !!!
Jos nettikirjoituksen olisi  julkaissut omanaan  mikä muu puolue tahansa, niin jopa  some/lehdistö/teevee olisivat  olleet hiirenhiljaa.
####

31/7-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.