keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Homeopaattinen ohenne...syy ihmisten joukkopakoon ?

28/10-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

 Noniin.....
Ettei vaan  Euroopan pakolaisvirran syy selvinnyt ??
Lukekaa Trevor Ravenscroftin kirjoittama kirja Pyhä  Keihäs jonka Gummerus on painanut  vuodelta  1972 = ekapainos ja uusinta vuonna 2000.
Hitler joka oli  paholaisen käsikassara keksi ottaa   murhatuilta Juutalaisilta (muutamalta tuhannelta) pernan, kivekset sekä palasen ihoa.
Sitten  hiukkasen  homeopatiaa joka tarkoittaa : 1  osa tuhkaa ohennetaan 9 osaan tislattua vettä, jolloin saadaan sekoitussuhde 1:10 . Tämän jälkeen ohennetaan jälleen liuos 9 osaan vettä ja sitä jatketaan niin pitkään kun on tarpeen. Sittten sekoitetaan aine neutraaliin  jauheeseen vaikka esim maitosokeriin.
Jos ohentamista jatketaan yhä pidemmälle ei alkuperäisessä ohennuksessa ole  lainkaan ainuttakaan alkuperäistä aineen molekyyliä , mutta biologiset ja muut vaikutukset kuitenkin jatkuvat. Ohennus/potentisaatioprosessi osoittaa ,että ohentamalla ainetta kunnes se lakkaa olemasta fyysisenä aineena, niin tulee esille se mikä aineessa vaikuttaa."Sen toiminnallinen  voima".
Tämän jälkeen homeopaattinen jauhe lentokoneeseen ja  sitä levittämään määrätyn alueen yläpuolelle.....ja tulosta alkaa syntyä.
Maassa asuville ihmisille syntyy pelkotila , joka kohdistuu heidän tavanomaisiin OLINPAIKKOIHIN ...valtava kammo joka synnyttää hysteerisen joukkopaon ja Juutalaiset kaikkoavat koko seudulta. Tämä  tunne on lajinsäilytysvietin fysiologinen perusta  ja homeopaattinen ohenne muuttaa  vietin juuri päinvastaiseksi.....siis pakoon....pakoon.....pakoon...
Voiko olla ???
Että  isisisisisisisisimuslimiterroristitappajat ovat  ottaneet Hitlerin salaisen homepaattisen    aineen omaan käyttöönsä ja  sen avulla ajavat  "vääräuskoiset"  pakoon pitkin Eurooppaa ??  Nykyisillä sota-alueilla ei ole puutetta murhatuista ihmisistä ja heiltä saadaan tarvittavat aineosat käyttöön.
Vai mitä ??

Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.