sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Tiina (Ylisuvakki) Kentta Jurvasta.

25/10-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Ns  "Suvakeista"...

Minulla oli fb kavereissani Jurvalainen Tiina (suvakki) Peppi Kentta. (Mistähän v...itusta hän on tuon Pepin nimeensä keksinyt?)
Tiina on omasta mielestään maailman paras ihmis/muslimi/raiskaaja tuntija. Hän puollustaa tummahkojen  elintasopakolaisten toimintaa kaikin keinoin ja jos joku on toista mieltä haukkuja tulee.
Tiinan mielestä mamut saavat raiskata mielin määrin , sillä he ovat vain hämillään (voihan  helevetti !!)    muuttaessaan toiseen maahan/kulttuuriin. Hänellä oli ja (0n?) para-aikaa Somaliepelisulhanen (sia?) ja  on täysin ymmärrettävää Tiinan vouhotus.  Likalla on oma lehmä siis ojassa,,,taikka kinttujensa välissä.
Juu.
TapasinTiinasuvakin...(kuulemma suvakki tarkoittaa ymmärrystä sorrettuja kohtaan ja   suvakit ovat omasta mielestään ylempänä meitä "tavallisia" kansalaisia.....siis heillä on jonkinlainen Jeesuskompleksi luullakseni) ...... noin 10 vuotta sitten. Hän kävi täällä  esittelemässä uutta sulhastaan (taisi olla noin  viideskymmenes...?)  jo silloin hänellä oli mustanpuhuviaruskettuneita eekereitä......ystävänään. Köh.
Juu.
Myöhemmin.....ja paskat. En taida haaskata aikaani   Ylisuvakin persoonaan. Olkoon koko ämmä.
Jee.

Ekku Mattila.